2777
2789
عنوان

متولدِ😉

74 بازدید | 13 پست

متولد چه ماهی هستین؟؟

فهرست کارای روزانه تون چیه؟

من خودم آذر 😊رسیدگی ب بچه بشور بساب دوباره رسیدگی ب بچه خواب 😄

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

فروردین 

درس .وبگردی

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم متولد آذرم

کارهای روزمره پخت وپز و تمیزکاری منزل

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

متولد آذر یکم اهل خیال پردازی و زیادی رُک و مدام درحال نصیحت 

کتاب ها و نقاشی ها و کارهای نصفه 

خوانده شده و نصفه انجام شده تو خون و رگ و ریشه منه 🤣 عاشق غذاهای خوشمزه و شیرینی تر

با افتخار ی دی ماهی✋😎

کنکوری ام بیشتر درس میخونم😓

و بقیشم نی نی سایت و اینستا😕🙈😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

خصوصیت بدو خوبتون چیه که فک میکنین مربوط ب ماهتون باشه؟من خودم رک بودنم و مهماندوستیم یکیش بد یکیش خوب

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

فروردین

رسیدگی به امور منزل 

نهار   رسیدگی به امور گل دخترا(درد و دل و بازی و جیغ و دعوا)

خواب   کار با گوشی رسیدگی به امور همسر داری شام  لالا

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
متولد آذر یکم اهل خیال پردازی و زیادی رُک و مدام درحال نصیحت  کتاب ها و نقاشی ها و کارهای نصفه ...

انگار منو توصیف کردی😍

چه جالب عزیزم پس شخصیتت مثل منه من خیلی از یک شاخه به اون شاخه میپرم استعداد خیلی دارم اما تو یک ج ...

اره دقیقا 😄ولی این اخریا تصمیمم قطعی شد بالاخره فقط دنبال یکیش رفتم و تونستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز