2777
2789

یه روز آنلاین نشو ببین اون طرف آنلاین میشه یانه

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو تو تنظیمات قسمت حریم خصوصی.نشست های فعال رو چک کن

بیاین تاپیک آخر منم نظر سنجی 🍭🍭لطفا

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
حتما و صد درصد معلوم میشه. ممکنه که تو نشس تهای فعال نیاد؟ 

نه حتما اونجا مشخص میشه .

من دو سال پیش تلگرامم هک شد 

مجبور شدم براش دوتا رمز بزارم 

توی همون قسمت هست . حتما فعالش کن 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
از کجا بفهمم که آنلاین شده

با گوشی دیگه تلگرام خودتو چک کن

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
نه حتما اونجا مشخص میشه . من دو سال پیش تلگرامم هک شد  مجبور شدم براش دوتا رمز بزارم  ت ...

من شوهرم قبلا ت لگ راممو ریخته بود تو گوشیش البته به خاطر مسائل خانوادگی فکر بد نکن. الان رفتم تو نشست های فعال اسم گوشی نبود بعنی دیگه نداره رو گوشیش؟ رمز دو مرحله ای رو هم فعال کردم شما هک شده بودی اسم دیگه ای تو نشست های فعالت بود؟ 

اول شما تنظیمات حریم خصوصی و امنیت نشست های فعال بزن پایان نشست های فعال  بعد برو تایید دو مرح ...

من تازه رمز دو مرحله ای رو فعال کردم اما قبلا می دونم که ت ل گ راممو ریخته بود رو گوشیش. الانم ازش رمز می خواد یا نه

من تازه رمز دو مرحله ای رو فعال کردم اما قبلا می دونم که ت ل گ راممو ریخته بود رو گوشیش. الانم ازش ر ...

اگر تو  نشست های فعال  پاینش نگاه کنی نوشته پایان نشست های فعال بزنی تلگرام رو هرچی گوشی هست بجز همین که دسته میپره