2777
2789
عنوان

جذب شوهر

274 بازدید | 12 پست

سلام. بنظرتون برا جذب شوهر چیکارکنیم. من شوهرم خیلی خوبه اما تا وقتی ک پای خانوادش وسط نباشه. رو خانوادش خیلی حساسه. مثلا وقتی خونه بابا شیم انگار من اصلا وجود ندارم احساس میکنم یه چیز اضافیم اونجا تااین حد

تعداد رای : 9
نظرسنجی
7
6
66%
7
3
33%

الان میگم شکم زیر شکم

لباس قرمز!

شاید خنده داره ولی واقعا کانال خانوم های قری خیلی خوبه😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از این مدلاییه که نمیتونه تو جمع مخصوصا جمع خانوادش ابراز محبت و توجه کنه؟ 

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
آره همینجوره

ما هم اوایل نامزدیمون این مشکلو داشتیم. اون اخلاقشه و نمیتونه عوض بشه در نتیجه من تصمیم گرفتم سخت نگیرم. دیگه وقتایی ک پیش خانوادشیم زیاد نمیچسبم بهش(معمولی رفتار میکنم باهاش) و اینا.با خانوادش میگم و میخندم  و واقعا راحت ترم. 

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

یافتن راه های جذب شوهر می‌تواند برای ایجاد رابطه زناشویی پایدار به زوجین کمک کند. ترس از دست دادن همسر، احتمالا هر زنی را به دنبال راهی برای جذب و حفظ همسرش می‌کشاند. پس لازم است که راه‌های جذب شوهر را بدانید تا سفری جاودانه به اعماق قلب او داشته باشید. متاسفانه عشق و علاقه در رابطه بسیاری از زوجین بعد از مدتی رنگ می‌بازد، پس لازم است برای آفریدن عشقی ماندگار با آگاهی از راه‌ های جذب شوهر برای رویارویی با فراز و شیب‌های رابطه تلاش کنید.