2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم انجام بدم بیمارستان فارابی ، ولی گفتن قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد.

اعصابم خورد شده

در مورد عوارضش من تا حالا بد نشنیدم ، مادرم داییم خالم پدربزرگم همه عمل کردن و راضی ان

متخصص چشم عآاالی در حد آااستو تهران کسی رو سراغ دارین؟

دکتر بخشی زاده تو بیمارستان نگاه عالیه. من رفتم پیشش خیلی خوش برخورد بود حیف که نمیشه عمل کنم وگرنه حتما میرفتم اون عمل کنه

دکتر بخشی زاده تو بیمارستان نگاه عالیه. من رفتم پیشش خیلی خوش برخورد بود حیف که نمیشه عمل کنم وگرنه ...

اها...چرا نمیتونید عمل کنید؟؟

ببخشیو ک میپرسم چون میخام همه جانبه تحقیق کنم

من رفتم انجام بدم بیمارستان فارابی ، ولی گفتن قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد. اعصابم خورد شده در م ...

مگه چند سالتونه ک قرنیتون نازک شده؟؟چون این نشونه پیر چشمیه

آستیگمات عمل کردین یا ضعیفی چشم؟ چند وقت از عملتون میگذره؟

هر دو عزیزم ولی آستیگماتم نمرش بیشتر از ضعف بود خودم یکساله ولی دوستم که معرفی کرد 3ساله، مادربزرگمم آب مروارید عمل کرد پیش دکتر محبی یه مطب تهرانپارس داره یه مطب هم کرج 

من رفتم انجام بدم بیمارستان فارابی ، ولی گفتن قرنیه چشمت نازکه نمیشه عمل کرد. اعصابم خورد شده در م ...

عزیزم کی رفتی؟ الان با روش prkعمل میکنن مگر خیلی نازک باشه دیگه در حد قوز باشه 

تا سال 94_95امکانش نبود، الان یه چک بکن 

اها...چرا نمیتونید عمل کنید؟؟ ببخشیو ک میپرسم چون میخام همه جانبه تحقیق کنم

گفتم که بالا اول رفتم فارابی گفت قرنیه چشمت نازکه بعد رفتم نگاه پیش بخشی زاده گفت شماره چشمت چون هم استیکمات و هم ضعیفی هست و جفتش بالاعه باید لایه زیادی از قرنیت برداشته بشه ، اگه عمل کنیم اون لایه زیری قرنیت که میمونه خیلی نازکه میتونه بعدا دچار دردسر بشی ، گفت ۴-۵ سال دیگه بیا معاینه کن شاید بشه عمل کرد ، شاید تا اون موقع دستگاههای جدیدتری بیاد

عزیزم کی رفتی؟ الان با روش prkعمل میکنن مگر خیلی نازک باشه دیگه در حد قوز باشه  تا سال 94_95ام ...

۱۰ روز پیش رفتم هم فارابی هم نگاه ، قرنیه ام در اون حد نازک نیس ،نسبت به شماره چشمم نازکه چون هم استیکمات دارم وهم ضعیفی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792