2777
2789
عنوان

تو بچگی عاشق کی شدید؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر زادم تو ۵ سالگی عاشق پسر همسایه شده الان ده سالشه بهم گفت 

منم عاشق بازیگرا میشدم 🤢

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من پسرعموم بعد تا موقع دانشگاه عاشقش بودم بعدش اونم اعتراف كرد خيلي مامانش خواستگاريمو كرد ولي خب چون عموم فوتم شده بود از زن عموم خاطره ي خوبي نداشتن مخالف بودن بعد من اونموقعها كه بزرگ شدم فهميدم الان بهش به عنوان حس پسرعمو فقط دارم بااينكه خيلي دوسشم داشتم ولي يه ناخ شوهرمم باهيشكي عوض نميكنم

تو سریال مدرسه شبانه روزی عاشق مارکوس🤣

منمممم لنتی😂😂😂

خودت♡ اومدی صداتو قربون:))) دِی دُخت^^ داروساز اینده مملکتمون هستم>_< عاشق کتاب زیست و گل و گیاه و غذا و لباس و عشقم هستم:)) در انتظار چاق شدن^_^ اگر دیوانگی کردم دلم خواست^^

عاشق شاهرخ استخری

سیاوش فامیلیش یادم رفته

الان بدم میاد از شاهرخ

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من حتی به یه پشه نر هم رحم نمیکردم و عاشقش میشدم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹