2777
2789
عنوان

راحل

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 38 پست
نه اون با من خیلی فرق داست کارش

عزیزم فک نکن معلمت دلش بیشتر از خانوادت برات میسوزه. مطمعن باش هرجا بری حال و روزت بدتر از الان میشه. 

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولن معلم زنه دوما مشاوره سوما یک عمر نیست و فقط یکساله تا برم دانشگاه

خوب اینو اول بگو..... خب پس قطعا نصیحتت میکنه... باهاش تماس بگیر مشکلتو بگو.. ببین چی میگه

عکس پرفایلت خیلی خوبه 😂😆

ممنونم.🤪😁😁. پروفایل خودتم بانمکه😍😁😁😁.... برا امضات هم صلوات فرستادم...... التماس دعا.. خیلی دعام کن.. حاجتت روا ان شاء الله ❤️❤️😘

خجاات میکشم

خجالت نداره گلم... زنگ بزن... خجالت زمانی ک بدون هیچ چیزی بری پیشش با ی ساک و... الان زنگ بزن ببین چی میگه.. شرایطتتو بگو.... زنگ بزن بهش حتماااا.... توکل ب خدااا.... باهاش درد و دل کن... حداقلش سبک ک میشی

ممنونم.🤪😁😁. پروفایل خودتم بانمکه😍😁😁😁.... برا امضات هم صلوات فرستادم...... التماس دعا.. خیلی د ...

مرسی عزیزم 😘😍 خوشحالم کردی 🌸چشم حتما برات دعا میکنم ❤️

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 
مرسی عزیزم 😘😍 خوشحالم کردی 🌸چشم حتما برات دعا میکنم ❤️

فداااا😘❤️ خدا ب یادت باشه ک ب یادم دعا میکنی واسم.... ❤️ ان شاء الله همیشه شاد و خوشحال و تندرست باشی کیم جان😁😘

خجالت نداره گلم... زنگ بزن... خجالت زمانی ک بدون هیچ چیزی بری پیشش با ی ساک و... الان زنگ بزن ببین چ ...

خب با تلفن خونه نمیشه زنگ بزنم

گوشیمم خرابه اینم گوشیه مامانمه

چطوری زنگ بزنم