من تازه کد بورسی گرفتم!ثبت نام تو سجام به دو صورت حضوری و غیر حضوری میشه.غیر حضوری اپ سیگنال رو نصب ...
من تو سجام رفتم از آپ اما شماره شبا رو نمیدونم حتی یادم نی کارتمو از کدوم شعبه گرفتم که تو سجام بزنم.بعدم برای سهام عدالت خواستم ببینم چقدشده ارزشش اما پیامک به شماره قبلیم میاد که سوخته تو سایت سهامم یه بار شماره جدید زدم بازدیدم همون قبلیه ثبت شده نمیشه هم ویرایش کرد
شما که میخواین سهام بخرین کارگزاری واسطه این کار هست .کارهای مربوط به خرید و فروش آنلاین رو انجام میده و ۱/۵درصد از خرید و فروشها برمیداره .بدون انتخاب کارگزاری نمیتونین سهام بخرین
من تو سجام رفتم از آپ اما شماره شبا رو نمیدونم حتی یادم نی کارتمو از کدوم شعبه گرفتم که تو سجام بزنم ...
اگه نمیدونید کدوم شعبه میتونید ،به بانک مورد نظرتون مراجعه کنید و با شماره حساب متوجه کد شعبه تون میشن و بهتون شماره شبا هم میدن .اما شماره شبا به تنهایی میتونید با اپیلکشن بانکتون هم بگیرید.در مورد تغییر شماره اطلاعی ندارم
هیچ فرقی با هم ندارن ،اما بعضیاشون شناخته تر هستند و باتوجه به تقاضای زیاد شلوغ تر .بهتر یک کارگزاری کمتر شناخته شده انتخاب کنید.البته کارگزاری مفید از آگاه بهتره