2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تازه کد بورسی گرفتم!ثبت نام تو سجام به دو صورت حضوری و غیر حضوری میشه.غیر حضوری اپ سیگنال رو نصب ...

ببین من نصف و نیمه ثبت نام کردم ده هزارمم کم شد بعضی قسمتاش نمیدونستم چی بنویسم

من تازه کد بورسی گرفتم!ثبت نام تو سجام به دو صورت حضوری و غیر حضوری میشه.غیر حضوری اپ سیگنال رو نصب ...

من تو سجام رفتم از آپ اما شماره شبا رو نمیدونم حتی یادم نی کارتمو از کدوم شعبه گرفتم که تو سجام بزنم.بعدم برای سهام عدالت خواستم ببینم چقدشده ارزشش اما پیامک به شماره قبلیم میاد که سوخته تو سایت سهامم یه بار شماره جدید زدم بازدیدم همون قبلیه ثبت شده نمیشه هم ویرایش کرد

ببین من نصف و نیمه ثبت نام کردم ده هزارمم کم شد بعضی قسمتاش نمیدونستم چی بنویسم

خب وقتی نمیتونید با آپ خوب کارکنید ،بهتره به روش حضوری برید کافی نت

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

این کارگزاری چی هست جریانش چیه

شما که میخواین سهام بخرین کارگزاری واسطه این کار هست .کارهای مربوط به خرید و فروش آنلاین رو انجام میده و ۱/۵درصد از خرید و فروشها برمیداره .بدون انتخاب کارگزاری نمیتونین سهام بخرین

من از طریق بانک مسکن بورس خریدم الان وارد اپلیکشن میشم میگه کارگزاری انتخاب کنم  من دارا یکم دا ...

کارگزاری که انتخاب کردید و فعال شد ،میتونید دارایکم تون رو تغییر کارگزاری بزنید و بیارید داخل پرتفوی کارگزاری جدید

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

من تو سجام رفتم از آپ اما شماره شبا رو نمیدونم حتی یادم نی کارتمو از کدوم شعبه گرفتم که تو سجام بزنم ...

اگه نمیدونید کدوم شعبه میتونید ،به بانک مورد نظرتون مراجعه کنید و با شماره حساب متوجه کد شعبه تون میشن و بهتون شماره شبا هم میدن .اما شماره شبا به تنهایی میتونید با اپیلکشن بانکتون هم بگیرید.در مورد تغییر شماره اطلاعی ندارم

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

یسوال دارم کارگزاریا فرقشون چیع

هیچ فرقی با هم ندارن ،اما بعضیاشون شناخته تر هستند و باتوجه به تقاضای زیاد شلوغ تر .بهتر یک کارگزاری کمتر شناخته شده انتخاب کنید.البته کارگزاری مفید از آگاه بهتره

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

تو سجام ثبتنام کنم همه چی بزنم مرحله بعدش چیه؟شماره شبا از تو سایت بانک نمیشه گرفت

در صورت تایید اطلاعاتتون ،کد پیگیری واستون صادر میشه و با اون میتونید در کارگزاری ثبت نام کنید و پس از احراز هویت کد بورسی بگیرید

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷