2777
2789
عنوان

حق دارم يا نه؟؟!؟

125 بازدید | 19 پست

بچه ها معمولا جمعه ها ميرفتيم خونه مادرشوهر، اوايل قرنطينه نميرفتيم كلا، باز الان چند وقته رفتيم ،حالا كه شديد تر شده من گفتم ديگه نميريم ولي زنگ ميزنم احوال ميپرسم!! در صورتيكه كه شوهرم اصلا خبري از خانواده من نميگيره ، بعدشم جمعه ها بعد ناهار باز ميرن باغ فاميلشون كه همه جمعن اونجا ، منم كفتم نميام به خاطر كرونا خطر داره ،رعايت هم نميكنن 

ولي شوهرم هميشه ميگه نه بريم و فلانه 

امروزم تا عصر نرفتيم ،بهش گفتم با خانوادم ميخوايم بريم يه دوري بزنيم فقط هم با ماشين پياده نميشيم الان نزديك يه ماهه نديده مامان باباي منو ، گفت نه ميريم خونه مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه پررو مردا همیشه طرف خانواده خودشونن البته تو از اول باید میگفتی یه هفته خونه مامان من یه هفته خونه مامان تو

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

به خدا مادربزرگ خودمو از روز مادر نديدم بعد يك سره فاميل اونو دارم ميبينم ، اون وقتي پيام داد حاضر بودي خبر بده بيام دنبالت ، منم جواب ندادم واقعا شكستم 

خسته شدم از مردای بی درک. اینقدر خانمها لی به لالای مردا میزارن که توهم میزنن. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
يكسره دارم گريه ميكنم پاشم برم كجا 

اشتباه میکنی عزیزم

شوهرت رفته پی خوش گذرونی اونوقت خودت نشستی غصه میخوری ؟؟؟؟

بیخیال بخدا هیچی‌ارزش اشکاتو نداره

اگه اشکات براش مهم بود این کارو نمیکرد باهات

پاشو ارایش کن شیک و پیک کن برو خونه مادرت حالشو ببر😍😍😍

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
وای چه پررو مردا همیشه طرف خانواده خودشونن البته تو از اول باید میگفتی یه هفته خونه مامان من یه هفته ...

من كلا تو قرنطينه جايي نرفتم ، خونه مامانم خودمم ميرم ولي واسه شام و ناهار نه 

بعد جمعه ها از ظهر ميريم تا شب اونجاييم خب عصبي ميشه ادم 

اشتباه میکنی عزیزم شوهرت رفته پی خوش گذرونی اونوقت خودت نشستی غصه میخوری ؟؟؟؟ بیخیال بخدا هیچی‌ارز ...

بدون ماشين دوره ، يعني راهش سخته 

من خيلي احساسيم سريع اشكام ميريزه