2777
2789
عنوان

حال بد

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش شش ماه باهم بودین بیخیال باو طرف ۵ سال باهمن اخرم میره اب از اب تکون نمیخوره 

از قدیم گفتن خدا یکی یار یکی یکی 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
اره اولیش بود  ۲۵ سالمه  فقط ارزوی مرگ میکنم از بس حالم بده

بابیست وپنج سال عمربه عرض چهارماه عاشق شدی که ارزوی مرگ میکنی اهسته برار چه خبره

توزندگی زیاد ادم میاد ومیره نبایدکه دراین حدخودتوببازی

با دوستات برید دور دور یادت میره شما آقایون که راحت تر کنار میاین

من میتونستم هر کاری بکنم تو زندگیم به خاطر شرایط خیلی خوبم ولی انجام ندادم

الانم نتونستم کنار بیام

اره اولیش بود  ۲۵ سالمه  فقط ارزوی مرگ میکنم از بس حالم بده

میگذره....من خودم همچین تجربه ای داشتم اوایل جدایی انقد حالم بدبود اشکام بندنمیومد فک میکردم دنیابه اخر رسیده فک میکردم دیگه هیچ پسری بجز اون نمیتونم توزندگیم داشته باشم

اما بعدازچندماه یجوری فراموشش کردم ک انگارهیچوقت اون شخص توزندگیم نبود خداروشکرمیکنم ک کات کردیم اون موقع داغ بودم نمیفهمیدم

الان فهمیدم لیاقتمو نداشت به صلاحم نبود

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

الان فکرمیکنی بدترین اتفاق زندگیت افتاده ولی فقط باید صبر کنی.۶ ماه تحمل کنی سرد میشی بعد یسالم که دیگه کاملاااا ذهنت خالی میشه.من ۷ سال با یکی بودم بعد دیگه نتونستم تحملش کنم کات کردم باهاش.بعد یسال دیگه قیافشم یادم نبود😑😑😑😑.فقط صبر کن صبرررر

توروخدا لایک نکنید ممنون😎💪
حال دل منو میدونستی اینطوری نمیگفتی

چرا بهش اعتماد کردی  چه دختر چه پسر  یکی تو زندیگش بوده 😕

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘