2777
عنوان

خسته شدم دیگه😭😭😭😭

174 بازدید | 22 پست

نزدیک ۲ هفتس عفونت گرفتم هر چی استفاده میکنم تاثیری نداره کرم قرص آمپول هیچ کدام تاثیر نداره دیشب اطراف واژنم دونه های بزرگ قرمز دراومد امروزم شدن شبیه زخم چیکار کنم😭😭خیلی اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرت پات نکن دامن بپوش یا فعلا با سشوار روش بگیر .

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
دوش واژینال با آب وسرکه

زخم شده میسوزه.بعد باید بال بال بزنه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

عزیزم وقتی عفونت طولانی میشه باید حتما زیر نظر دکتر باشی. خاهر من اون اوایل کرونا مدام عفونت داشت و مدام درد پریودی. کرونا ک بهتر شد رفت دکتر. دکتر تعحب کرده بود از این حجم عفونت و واسش آمپول نوشته بود. اگر عفونت درمان نشه بدنت مستعد میشه. دگ حتی با خوردن یکم گرمیجات هم عفونت میگیری. خاهر من ی بار هم فریز کرده. زخم شده بود دهانه رحمش بخاطر عفونت

همه دکترا اول پماد میدن اگر ج نگرفتی دوباره برو تا معاینه و پاپ اسمیر کنه