ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 عنوان خوشگل شیممم 149 بازدید | 14 پست بچه ها من مشکل ریزش مو دارم اکثرشامپوهارواستفاده کردم ولی دیگ خسته شدم میخام یه شامپوخوب بهم معرفی کنین همش اونواستفاده کنم 😭😭😭اگ راهی براچاقی فقط صورت هم بودممنون میشم بگین😘 دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿 1399/04/20 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوزله_قیز عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1246 برای مو روغن مار عالییییه،زودم مو رو بلند میکنهبرای صورت هر شب دوقاشق پر،پودر جوانه گندم مهدارو رو بریز تو ماست و بخور،عرض دو هفته تاثیرشو میبینی چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 برای مو روغن مار عالییییه،زودم مو رو بلند میکنه برای صورت هر شب دوقاشق پر،پودر جوانه گندم مهدارو رو ... جوانه گندم که بدن هم چاق میکنه😭ولی روغن مارحتما میرمـمیخرم موام چربه ولی دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿
99baharnaz عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 25515 برای موهات محلول قزل گون بخر از عطاری عالیه پرپشت میکنه.روغن سیر ریزششو قطع میکنه کنارشم داروهای تقویتی بخور بیوتین ب پانتن.اینارو من خودم تجربه کردم
دوزله_قیز عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1246 جوانه گندم که بدن هم چاق میکنه😭ولی روغن مارحتما میرمـمیخرم موام چربه ولی اصلا رو بدن تاثیر ندارهمن از اون یکیا هم استفاده کردم ولی مهدارو عالیه قیمتشم عالیهههخیلی به صرفه هست چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
99baharnaz عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 25515 جوانه گندم که بدن هم چاق میکنه😭ولی روغن مارحتما میرمـمیخرم موام چربه ولی شامپو ۷گیاه از عطاری بخر استفاده کن.یا شامپو قزل گون
ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 شامپو ۷گیاه از عطاری بخر استفاده کن.یا شامپو قزل گون خودت چ شامپویی استفاده میکنی دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿
ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 اصلا رو بدن تاثیر نداره من از اون یکیا هم استفاده کردم ولی مهدارو عالیه قیمتشم عالیههه خیلی به صرف ... من یه ماه خوردم فقط معده دردگرفتم ولی مارک ااا بود دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿
99baharnaz عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 25515 خودت چ شامپویی استفاده میکنی منم ۷گیاه.الانم هم شامپو هم محلول قزل گون گرفتم دکتر تجویز کرد هرکدوم نزدیک بیست سی تومنه.عالیه عالی
دوزله_قیز عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1246 من یه ماه خوردم فقط معده دردگرفتم ولی مارک ااا بود نه عزیزم این داخل ظرف هست و من از دی ماه یا بهمن ماه دارم میخورمبلکه اعضای خانوادمم بعضیاشون استفاده کردنبازم خودت میدونی چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 منم ۷گیاه.الانم هم شامپو هم محلول قزل گون گرفتم دکتر تجویز کرد هرکدوم نزدیک بیست سی تومنه.عالیه عالی موات ریزش ندارن یاپرپشتن عکسشون اگ زحمتی نیس بفرس ممنون میشم دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿
ayshhgol مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 313 نه عزیزم این داخل ظرف هست و من از دی ماه یا بهمن ماه دارم میخورم بلکه اعضای خانوادمم بعضیاشون استفا ... ازکجابایدبگیرم عکسشوبفرست ی وقت اشتباه بهم نندازن دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿
99baharnaz عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 25515 موات ریزش ندارن یاپرپشتن عکسشون اگ زحمتی نیس بفرس ممنون میشم شدیدا ریزش داشت.البته من قرصای تقویتی ام خوردم امپول بیوتین ب پانت زدم این شامپوهارم استفاده کردم.خداروشکر خوب شد
دوزله_قیز عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1246 ازکجابایدبگیرم عکسشوبفرست ی وقت اشتباه بهم نندازن عزیزم اینترنت من داخلی هست،عکسش نمیاد😢😭یعنی کلا هنگ نیکنهمن از داروخانه میگیرم چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃