2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم اينه چه جورى روگاز درست ميكنى  قابلمه رو چرب ميكنى؟دمكنى ميذارى و اينا

آهان بله عزیزم با لیسک ته قابلمه و دیواره هارو با کره چرب میکنم موادم میریزم با شعله بسیار کم 

بله دمکنی حتما

اگ گازتون از اون میله پایه ها نداره واس جذب گرمای بیشتر حتما شعله پخش کن هم بزارید

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
تو همون قابلمه ای ک رو گاز میپزم  میزارم فر قابلمش همونه

حرارت رو از دو طرف تنظیم میکنی؟ یعنی بالا و پایین حرارت میزنه؟

اسم کاربریمون چقد هم وزنه☺❤

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
حرارت رو از دو طرف تنظیم میکنی؟ یعنی بالا و پایین حرارت میزنه؟ اسم کاربریمون چقد هم وزنه☺❤

اره واقن😍

نه گلم فقط پایینشو روشن میکنم اما روی کیک قشنگ برشته میشه 

فن رو هم باز میکنم تو دستور پخت کیکه نوسته بود

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اره واقن😍 نه گلم فقط پایینشو روشن میکنم اما روی کیک قشنگ برشته میشه  فن رو هم باز میکنم تو د ...

اگه بخوای یه بار حرارت از دوطرف رو هم انتخاب کن من اصلا به دستورهاش دقت نمیکنم😅 هرطور که دوست داشته باشم تنظیم میکنم تا وقتی که بپزه😁

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
آهان بله عزیزم با لیسک ته قابلمه و دیواره هارو با کره چرب میکنم موادم میریزم با شعله بسیار کم  ...

اگه دیواره شو چرب کنی مایه کیکت سر میخوره و پف نمیکنه فقط کف شو چرب کن وقتی خاموش کردی یه  ربع همون جوری بزار سرشم برندار بعد سرشو بردار ئه کم دیگه خنک بشه راحت راحت در میاد 

اگه دیواره شو چرب کنی مایه کیکت سر میخوره و پف نمیکنه فقط کف شو چرب کن وقتی خاموش کردی یه  ربع ...

عه 

اما من همیشه اونجوری چرب میکنم قشنگم پف میکنه

فقط تو فر نمیدونم چرا نمیشه

ببخشید یه کم دیر تایپ کردم تخم مرغ و شکر و باید انقدر بزنیم تا حجمش دو برابر بشه

باهمزن برقی خوب میشه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
صدام بزن

باشه

اگه میشه قالب کیکتون رو هم عکس بدید ازش و اینکه چه مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زدید.چون من چهار تا ...

من بعضی وقتا دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر میزنم بعضی وقتا هم ئه قاشق غذاخوری تو قابلمه سایز دو پختم