2777
2789

خانما من هر موقع تو قابلمه کیک بپزم قشنگ پف میکنه اما تو فر نصف اون پف میکنه چرااا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جورى ؟؟؟يكم توضيح ميدى

تو فر اصلا پف نمیکنه اونطور ک تو قابلمه قشنگ ده سانت پف میکنه

نمیدونم چرا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دو لیوان آرد

دو عدد تخم مرغ

یک لیوان شکر 

۳/۴لیوان آب ولرم یا شیر ولرم

نصف لیوان روغن مایع

وانیل ۱/۴قاشق چایخوری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

یه درپوش گلاب هم ریختم

آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میزاریم کنار بعد تخم مرغ و وانیل و شکر و هم میزنیم تا شکر کامل حل و وزن رنگ کشدار بشه بعد روغن و می ریزیم و هم میزنیم بعد آب و می ریزیم و آرد و بیکینگ پودر و سه مرحله اضافه میکنیم و می ریزیم تو قابلمه از قبل داغ شده و چرب شده با روغن جامد فقط کفش و چرب میکنم و یه کم آرد میپاشم و زیرشو کم کم میکنیم تا یه ساعت آماده ست حتما دم کنی هم میزاریم 

چون قابلمت بچه ی خوبیه 😂

درسته تو فر خوشمزه تر میشه خصوصا روی کیک قشنگتر میشه اما اصلا پف بی پف☹️

تو فر اصلا پف نمیکنه اونطور ک تو قابلمه قشنگ ده سانت پف میکنه نمیدونم چرا

شاید از ظرفشونه بنظرم

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

دستورشو گذاش بلاکید

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

من یه قلب جدید گرفتم آلمینومی هسته تهش میچسبه چیکارکنم؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
شاید از ظرفشونه بنظرم

تو همون قابلمه ای ک رو گاز میپزم 

میزارم فر

قابلمش همونه