2777
2789
عنوان

خرید شیر خشک

486 بازدید | 23 پست

خانمها شیر خشک رو از داروخانه بخریم یا سوپر مارکت فرقی دارن ؟ دخترم يکسالشه تا حالا شیر خودم رو بهش دادم الان سینه م رو گاز گرفته زخم شده نمیتونم بهش شیر بدم به نظرتون میتونم بهش شیر خشک بدم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
الان شیر خشک و سرلاک قوطی چنده؟

شیرخشک حدود ۲۸ تا ۳۰

سرلاک بین ۱۹ تا ۲۵

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میتونی

از داروخونه

اگر یکسالشه شیر پاستوریزه هم میتونی شروع کنی

خیلی گروونه خدا رحم کنه.

دقیقا

من دخترم تازه زیاد نمیخوره ولی ماهی ۷ قوطی شیر باید بخرم

تازه این قیمت برند ایرانیه، اگر خوب بخوای سرلاک تا ۲۰۰ تومنم هست، شیرخشکم همینطور

آره میتونی از داروخونه اگر یکسالشه شیر پاستوریزه هم میتونی شروع کنی

کدوم نوع شیرخشک برايکسال خوبه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
کدوم نوع شیرخشک برايکسال خوبه 

من دخترم نان میخوره

برای یکسال تا یک سال و نیم نان ۳ باید باشه

بقیه مارک ها رو نمی دونم

شنیدم آپتامیل به شیر مادر طعمش نزدیکتره، بازم ببین کاربرای دیگه چی میگن، نان خوش طعم نیست شاید نخوره

دقیقا من دخترم تازه زیاد نمیخوره ولی ماهی ۷ قوطی شیر باید بخرم تازه این قیمت برند ایرانیه، اگر خوب ...

یا خدااا مگه چ خبره؟؟؟؟؟؟بعد میگن بچه زیاد بیارین😐😐😐خرجشو آقای رئیس جمهور میده؟؟؟خدا بهتون توان بده.من میخواستم بخودم برا پر کردن صورت میگن خوبه.

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
یا خدااا مگه چ خبره؟؟؟؟؟؟بعد میگن بچه زیاد بیارین😐😐😐خرجشو آقای رئیس جمهور میده؟؟؟خدا بهتون توان ب ...

اره شیرخشک و پوشک حریف نمیشیم بس که سریع تموم میشه