اگر شما خودتون مذهبی باشید و دوست دارید همسرتون هم مذهبی باشد...حالاخاستگاری داشته باشید که مذهبی هست ولی تو نماز خوندن کمی سست هست...چیکار میکنید؟ شغلش هم به صورت پروژه ای هست...شما بودین ازدواج میکردین؟
دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
من نماز برام خیلی مهمه اصلا نمیتونم کنار یه ادم بی نماز زندگی کنم
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
اگه واست مهمه ردش کن اگرنه هم که مهم نیست من خودم واسم مهمه نمازبخونه اگه من بودم ردش میکردم
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.