2777
2789
عنوان

تولد همسر

207 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان تولد همسرم نزدیکه اما هیچ ایده ای ندارم .کادوش مشخصه ولی دیگه ازبس سورپرایزش کردم سالای قبل الان دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه.کمک کنین لطفا🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مرداده .میخوام براش ایرپاد بخرم(هنسفری بی سیم)

من نمیدونم والا یک و نیم براش کنار گذاشتم ولی واقعا فکرم کار نمیکنه میگم برم براش عینک افتابی بخرم ولی دیگه سوپرایز نیست چون باید خودش و ببرم

من نمیدونم والا یک و نیم براش کنار گذاشتم ولی واقعا فکرم کار نمیکنه میگم برم براش عینک افتابی بخرم و ...

دسته ی بازی ساعت هوشمند ایناهم خوبه .درحد ۵۰۰ ۶۰۰ تومنم هست 

دسته ی بازی ساعت هوشمند ایناهم خوبه .درحد ۵۰۰ ۶۰۰ تومنم هست 

ساعت که قبلا براش خریدم البته هوشمند نیست ولی مارک دسته بازی هم داره تو فکر کت و شلوار هم بودم ولی باز دیدم خودش باید بیاد و لباس خودش هم میتونه بخره کیف چرم اداری هم خواستم بگیرم که خودش یه ماه پیش خرید

ساعت که قبلا براش خریدم البته هوشمند نیست ولی مارک دسته بازی هم داره تو فکر کت و شلوار هم بودم ولی ب ...

😂😂🤣کار شما سخت شده پس .همه چی داره شوهرتون😐

😂😂🤣کار شما سخت شده پس .همه چی داره شوهرتون😐

اره چون ما چند ساله ازدواج کردیم اوایل که همه مناسبتها براش کادو میگرفتم الان فقط تولدشه اما یه فکری که دارم اینه با این کرونا که مهمونی و رستوران تعطیله میخوان یه شام یا ناهار خوب بپزم براش چیزی که دوست داره مثلا چلو گردن یا ماهیچه یا شیشلیک کیک هم که نمیشه از بیرون گرفت حالا شاید خودم بپزم البته هنوز تصمیم تگرفتم

اره چون ما چند ساله ازدواج کردیم اوایل که همه مناسبتها براش کادو میگرفتم الان فقط تولدشه اما یه فکری ...

اهان .اره بیرون که نمیشه رفت .من ۹ماهه عروسی کردم 🥰میخوام خیلی خوشحال شه اولین تولد توخونه ی خودمونه.حالا امیدوارم عزیزان بیان نظر بدن کمک کنن