2777
2789
عنوان

عصبی ام

64 بازدید | 5 پست

ی بچه هشت ماهه دارم ک شبا هر یک ساعت و نیم ساعت یهو پا میشه میزنه زیر گریه..من هی باید شیرش بدم روزام ک انقد کار میریزه سرم نمتونم بخابم..خسته ام همش عصبی ام..چهار دست و پا میره ..هی دست میزنه ب چیزای خطرناک..چندین بار زخم و زیلی شده...سرش همش میخوره اینور اونور..دست تنهام..شوهرم شب میاد ک انقد خسته اس حال و حوصله نداره بیشتر از یکی دوساعت..میخام برم کاری کنم هی میاد اویزون میشه ب پام و بلند میشه یهو میوفته...کلا از اول ک دنیا اومد من همش تو فشار بودم سینه هام زخم شد بعد یهو رفلاکس گرفت سینه امو تو خاب فقط میگرف یهو سر و کله الرژی ب مواد غذایی هم پیدا شد..الان چندین ماهه هیچی نمتونم بخورم..بخدا نابودم..نمدونم‌چیکار کنم عصبانی نشم؟ بچه هم داره عصبی میشه..بهش میگم دست نزن شروع میکنه جیغ و داد و مثل من ک داد میزنم داد میزنه..خیلی نگرانم..همش از کوچیکم ک بود عصبی میشدم داد وحشتناک میزدم دست خودم نی..یعنی اینا روش میمونه؟ اگه دیگه داد نزنم فراموش میکنه؟ چطور کنترلش کنم؟

عزیزم رو خودت کار کن.شیر خشک بده اگه برات سخته شیر دادن.میز و هرچیز تزیینی داری جمع کن در اتاقا رو ببند جلوی اشپزخونه بالش و کوسن بزار.تیوی رو بزن به دیوار بعد ولش کن بزار هرجا میخواد بره.رو فرش بیفته چیزیش نمیشه..

عزیزم رو خودت کار کن.شیر خشک بده اگه برات سخته شیر دادن.میز و هرچیز تزیینی داری جمع کن در اتاقا رو ب ...

نه تزیبنی اینارو ورداشتم...ب وسایل خونه دستشو میگیره بلند شه هی با سر و صورت میخوره ب لبه و تیزیه وسیله ها..میز ناهار خوری..ویترین..میز تلویزبون..عسلی ها..کلا همه چیو ..میخام جلوشو هم بگیرم هی داد میزنه ..میره ب سیب زمینی پیازا دست میزنه..این کرونام شده داستان ..میشورم خراب میشه .نمیشورم میره دست میزنه..ب گاز دست میگیره پا میشه..کلا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تزیبنی اینارو ورداشتم...ب وسایل خونه دستشو میگیره بلند شه هی با سر و صورت میخوره ب لبه و تیزیه وس ...

منظورم همینا بود که جمع کنی.ویترین و میز و عسلی و میز تلویزیون.. من دخترم کوچیک بود تو هال هیچی نداشتیم هیچییییی😂ولی اعصابم راحت بود.

منظورم همینا بود که جمع کنی.ویترین و میز و عسلی و میز تلویزیون.. من دخترم کوچیک بود تو هال هیچی نداش ...

اخه جایی ندارم بزارم...نمدونم چیکار کنم..بنظرتون چجوری خودمو کنترل کنم سرش داد نزنم...تو مغزش تاثیر منفی میزاره داد زدنام؟ بخدا هر روز میگم داد نزنم باز ی اتفاقی میوفته داد و بیداد میکنم..کلا بدش میاد مبخام پوشکش کنم نمیزاره ..خاستم پوسکش کنم رفت رو فرش جیش کرد..کلی عصبانی شدم تازه فرشمو شسته ام