اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
چقد میخوندی ؟ وای دلم میخواد باهات حرف بزنم ولی تایپ سخته کاش میشد ویس بدیم
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
عزیزم درصدات یادت نی بگی؟چون کارنامه هایی که تو سایت ها هست یکم غیر قابل باوره
چطور غیر قابل باوره ؟
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
واتساپ وتلگرامو مدتیه حذف کردم درسا سنگینه. من روزی 12 ساعت میخوندم به زمان نیست به بازده هست 🤗🤗
من انسانی ام ساعت مطالعه ام ۸ ساعت به بالا نمیره
فرهنگیان میخام منطقه سه هستم امیدی هست برام با توجه به اینکه ۳۰ درصد درس هارو خوندم
من انسانی ام ساعت مطالعه ام ۸ ساعت به بالا نمیره فرهنگیان میخام منطقه سه هستم امیدی هست برام ...
طرف یکماه میخونه قبول میشه
مهم مغذ خودته گلم
انشالله قبولی
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...