2777
2789
عنوان

کنکوری هس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 77 پست
تجربی. پرستاری انشاالله شماام قبولی

چقد میخوندی ؟ وای دلم میخواد باهات حرف بزنم ولی تایپ سخته کاش میشد ویس بدیم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم درصدات یادت نی بگی؟چون کارنامه هایی که تو سایت ها هست یکم غیر قابل باوره

چطور غیر قابل باوره ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
چقد میخوندی ؟ وای دلم میخواد باهات حرف بزنم ولی تایپ سخته کاش میشد ویس بدیم 

واتساپ وتلگرامو مدتیه حذف کردم درسا سنگینه. من روزی 12 ساعت میخوندم

به زمان نیست به بازده هست 🤗🤗

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
پردیس خودگردان 😔😔😔

نیمه ازاده؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم درصدات یادت نی بگی؟چون کارنامه هایی که تو سایت ها هست یکم غیر قابل باوره

زیست 80زمین 5

ریاضی 40 فیزیک 60فک کنم. دینی 80ادبیات 60 زبان 50عربی 40شیمی یادم نیست فک کنم 70 واینا بود

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
واتساپ وتلگرامو مدتیه حذف کردم درسا سنگینه. من روزی 12 ساعت میخوندم به زمان نیست به بازده هست 🤗🤗

من انسانی ام ساعت مطالعه ام ۸ ساعت به بالا نمیره 

فرهنگیان میخام منطقه سه هستم امیدی هست برام با توجه به اینکه ۳۰ درصد درس هارو خوندم 

نمیدونم خبرارو دنبال میکنی یا نه اما یک هفته اس ستاد تهران داره میگه کنکورو لغو کنید ولی خب تصمیم گی ...

اوه اوه پس شنبه قراره روزه دعا و آهوناله باشه مث اینکه😬😂

چون من کارنامم روهم فرداصب باید بگیرم

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
زیست 80زمین 5 ریاضی 40 فیزیک 60فک کنم. دینی 80ادبیات 60 زبان 50عربی 40شیمی یادم نیست فک کنم 70 واین ...

چقد درصدات بالاس 

من انسانی ام ساعت مطالعه ام ۸ ساعت به بالا نمیره  فرهنگیان میخام منطقه سه هستم امیدی هست برام ...

طرف یکماه میخونه قبول میشه

مهم مغذ خودته گلم

انشالله قبولی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من انسانی ام ساعت مطالعه ام ۸ ساعت به بالا نمیره  فرهنگیان میخام منطقه سه هستم امیدی هست برام ...

آره عزیزم ولی این ماه آخر زمان مطالعه رو بالاتر ببر. یک ماه سختی بکش🤗🤗🤗