2777
2789
عنوان

کنکوری هس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 77 پست

پارسال این موقع کنکور داده بودم. یادش بخیر 😉😉😉😉🤩🤩🤩

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال این موقع کنکور داده بودم. یادش بخیر 😉😉😉😉🤩🤩🤩

قبول شدی؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
🤚🏻🤦🏼‍♀️ اصلاااا نمیتونم بخونم نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیشه قشنگ تمرکز کنم انقد خوابیدم و‌ سر ...

تو میتونی. بخووون😳😳😳🤕🤕😠😠😌😌😌😌😌🤣🤣🤣

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
آره عزیزم 🤩🤩🤩

چ رشته ای ؟وای خوشبحالت 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
چ رشته ای ؟وای خوشبحالت 

تجربی. پرستاری

انشاالله شماام قبولی

یعنی امکان داره لغو بشه..؟؟😕😕😕 یکم غیرباوره

نمیدونم خبرارو دنبال میکنی یا نه اما یک هفته اس ستاد تهران داره میگه کنکورو لغو کنید ولی خب تصمیم گیرنده نهایی ستاد کله اونم گفته شنبه میگم