2777
2789
عنوان

تیکه انداختن

353 بازدید | 16 پست

بچه ها چند وقت پیش مادرشوهرم حرفای بی ربطی بهم زدو گفت شوهرت که برات کم نمیذاره همین که پول دکتر بچه رو داده خداروشکر کن خیلیا پول دکترم نمید ...من هنوز تو دلم مونده بود تا اینکه دیشب تو جمعشون بودم خودشون ودخترشون شوهر همسایشونو تعریف میکزدن که ماشین شاسی وخونه ۲۵۰ متری به نان زنش خریده به نظرتون تیکه مینداختم که چه خوب بعضی مردا پول دکتر بچه رم نمیدن....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا دوست ندارم دیگه زیاد ببینمشون دیروز شوهرم مجبورم کرد از صبح تا شب باهشون بودیم حالا شوهر خواهرشوهرمم سالی یه خونه میخره ولی بازم خودشون حسرت شوهرای دیگه رو میخورن و یه دکتر بچه خودشو سرمن که یه گلگی کوچیک کردم به مادرشوهرم درمورد پسرش منت گذاشتن

اصلا دوست ندارم دیگه زیاد ببینمشون دیروز شوهرم مجبورم کرد از صبح تا شب باهشون بودیم حالا شوهر خواهرش ...

کلا تو زندگی 3چیز فراموش نکن حرف های دیگران برات مهمه نباشه دیگران هم قضاوت نکن ....کلا هدف زندگیت برای کسی نگو ...

شرعا،عرفا،انصافا وظیفه ش بود پول دکترتونو بده،کاش همونجا به مادرش میگفتین وظیفه شرعیشو انجام داده کار خاصی نکرده که خداروشکر کنم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اصلا دوست ندارم دیگه زیاد ببینمشون دیروز شوهرم مجبورم کرد از صبح تا شب باهشون بودیم حالا شوهر خواهرش ...

ممکنه ایشون اشتباه کرده باشن

اما خداروشکر کن جرات داری بامادرشوهرت حرف بزنی

من جرات ندارم🥴😂

کلا باید فک کنی مادرت یه چیز گفته باید بگذری نه رفت و امد کن ولی زیاد باهاشون صمیمی نباش احترامو نگه دار ....اصولا باید بعضی وقتا در متاهلی بگذری بری وگرنه باید برای هر حرفی یه ساعت بشینی فکر کنی 

ببین عزیزم حرفی که ناراحتت میکنه همونجا باید جواب بدی.بعدش اگه ندادی دیگه بیخیال شو و فکر نکن راجع ب ...

البته بستگی به بعضی خانواده ها داره بعضی مادرشوهر ها تو چیزی جواب بدی همه بچه ها شون جمع میکنن اخ دیدین اون به من اینو گفت اخ سکته کردم اخ من بیوه ام اینا😂😂😂به مادرت میگن به خواهرشون میگن عروسم اینو گفت کلا فامیل میفهمن😂😂😁