2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر احتمال داد.ولی خودم ب احتمال دکتر شک دارم.

منم امروز دکتر گفت دختره ولی شک کردم فکر کنم از سرباز کنی کرد که پول بمونه تو جیبش آزاد رفتم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

از ویارات و اینا بگو حالا

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

والا من ۱۲ هفته گف احتمال خیلی کوچولو پسر.۱۴ هفته گف احتمالا پسر.و تو سونو هم نوشته شده احتمالا پسر

پسره عزیزم شک نکننننن

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

والا من ۱۲ هفته گف احتمال خیلی کوچولو پسر.۱۴ هفته گف احتمالا پسر.و تو سونو هم نوشته شده احتمالا پسر

ماله منم پسر بود و گفت بنویسن پسر

گفت احتمالارو تایپ نمیکنیم مطمینم که گفتن تایپ کنه

جالبه بچه اون موقع ۱۱ هفته و خورده ای بود سونو  زیاد نشون میداد سنشو چون بچم جثش بزرگه

اگه زحمت نیست و راضی هستی یه صلوات واسه من و نی نی بفرس
پسره عزیزم شک نکننننن

راستش تمام ویارامم ب پسر میخوره‌ینی هیچ کدوم مث بارداری اولم نیست.واسع باردای اولم ۱۲ هفته گف صددرصد دختر و واقعا هم بود.ولی برا این هردوبار احتمال داد

2790
2823
2791
2779
2792