2777
2789
عنوان

جوش صورت

393 بازدید | 16 پست

خانوما من ۱۷سالمه صورتم جوش میزنه هرکاری میکنم صابون گلمر ضدجوش میزنم آلوورا طبیعی میزنم با محلول کلیندامایسین تمیز میکنم هرکاری میکنم بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه لطفا اگر چیزی استفاده کردید که موثر باشه بهم معرفی کنین ممنونتون میشم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام، خب چن تا عامل داره، اول اینک تو این سن طبیعیه و ممنکنه مثلا صوزتت صاف باشه یهو بریزه بیرون، ممکنه برا کرم پودر باشه ، یا مشکلات هورمون ، پوستت چربه؟

نوع حوشات چیه ؟ زیر پوستیه یا چرکی مدلای زیاری داره 

منم صورتم پر جوش بود اکثرا چرکی و اطراف چونه و لپ . ب سوللاتم جواب بده تا بگم چیکار گنی  

سلام، خب چن تا عامل داره، اول اینک تو این سن طبیعیه و ممنکنه مثلا صوزتت صاف باشه یهو بریزه بیرون، مم ...

پوستم چربه و اینکه مشکل هورمونی هم ندارم نوع جوشام زیر پوستی هست چرکی هم هست همه نوع جوشی دارم

پوستم چربه و اینکه مشکل هورمونی هم ندارم نوع جوشام زیر پوستی هست چرکی هم هست همه نوع جوشی دارم

خب ببین عزیزم اول از همه وسایل ارایشی رو برا یه مدت حدقلحذف کن ، صابون استفاده نکن و اگرم میکنی فقط صابون زردچوبه، و اینکه من بهت کرم لایه بردار کترل رو معرفی میکنم همه داروخونه ها دارن، برای جوشا معمولا ماسک سدر و ماست خوبه و عرق کاسنی حتما بخور، ناشتا یگ لیوان خاکشیر ، باعث میشه کبدت پاکسازی،بشه 

بخور بابونه هم عالیه ، و در وهله اخر کمبرس یخ رو روزی چند بار رو صورتت بزار معجزه میکنه، و اگ جوشات چرکی هستن محلول اریتروماسین هم کمک خاهد کرد.

من این حرفارو بر اساس تجربه گفتم عزیزم ، من واقعا صورتم عالی شده چون بهش میرسم