2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

129 بازدید | 6 پست

دوستان شوهره من از اول ازدواجون خیلی دروغ میگه بهم مثلا در رابطه با ساعت رفت و امدش...بهم میگه الان تازه دارم میام درصورتی که بعدش میفهمم نه اون موقع ک گفته رسیده فلان جا بعد به من دروغ گفته...خیلی از این دروغ ها میگه..چیکارش کنم خیلی خستم از دست دروغهاش...

بهش هم میگم میگه نه راست گفتم...

خیلی ناراحتم بغض داره خفم میکنه ...

به خانواده خودش خیلی اهمیت مبده به خانواده من بی احترامی کنه به برادرش جیرینگی پول میده بعد من واسه هزارتومنی باید کلی منت سرم بزاره..تروخدا درست راهنمایییم کنید.

بچه هم دارم..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

عین شوهر خواهر من دقیقا خواهر منم همینا و میگه 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عین شوهر خواهر من دقیقا خواهر منم همینا و میگه 

خواهرت چیکار کرده عزیزم...خیلی خستم واقعا امشب ک متوجه شدم بازم بهم دروغ گفته بهم ریختم حستبی...فقط سوال وسم پیش اوند اون دوساعت دروغ رو کجا میره...خیانت نیست هااا..‌رفیق بازه

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
خواهرت چیکار کرده عزیزم...خیلی خستم واقعا امشب ک متوجه شدم بازم بهم دروغ گفته بهم ریختم حستبی...فقط ...

دقیقا مث شوهر خواهر منه 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

درخواست دوستی فرستادم چون طولانیه اونجا برات توضیح میدم عزیزم