2777
2789

عمل بینی 

خدا ببخشه عین انترا شد😢

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ی معلم زبان داشتیم ی سال معلممون بود تابستونش رفته بود بینیشو عمل کرده بود سال بعد ک دوباره باهاش داشتیم گفت فامیلم ریاضیه گفتم عه چ جالب معلم پارسال زبانمونم فامیلش ریاضی بود گفت خانوم فلانی من خودمم دیگه ینی برگامون ریخت

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

آره

عمل بینی

انگار تازه قشنگی چهرش به خصوص درشتی چشماش مشخص شد

بنده خدا بینیش خیلی قوز داشت

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

[QUOTE=145129686]نگو... می خواستم عمل کنم[/QUOTE

😬

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بوتاکس دیدم خانم ۵۵ ساله کرده قشنگ ۱۰ سال جوون تر شد

یه دختره بینی عقابی داشت عمل فانتزی کرد بینی ش خیلی کوچیک شد. ب صورتش نمیومد

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
خوب شده بود یعنی؟

اره عالی من هرکس ودیدم بینیشو عمل کرده خوشگل ترشده خودمم خییییلی دوس دارم عمل کنم شوهرم میترسه 😫میگه دیوونه استخون بینیتو با اره برقی میتراشن😂😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نگو... می خواستم عمل کنم

من فقط بینیمو جراحی کردم، با اینکه زیاد بزرگ نبود ولی خییییلی تغییر کردم، خیلیا بعد عمل تو خیابون منو میدیدن نمیشناختنم

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم