2777
2789
عنوان

مردها = 🐃

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 76 پست

بسته های داروخونه خیلیی باحال بود😂😂😂😂

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه بخدا نیم ساعت پیش زنگ زده میگ زهرا فردا ماهی درست کن دخترمو بخدا تازه خوابونده بودم چرا من ان ...

تو سری خور نباش خودت میخوای اینطوری باشی این حرفهای که اینجا زدی رو بهشون خودت بگو فردا هم هیچی درست نکن 

فقط خودت باش 
من از مردها دفاع نکردم از تاپیک های چرت بدم میاد فقط

خب برات دعوت نامه نفرستادیم ک 🤣

برو تایپیکهای چرت خودت

نشانع های دختر عصبانی و زااارت

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اخه چرا انقدر گاو تشریف دارنننن این حرفا به کنار اخه شوهر من چرا انقدر شعور نداره ،من پس فردا میخا ...

عزیزم اروم باش گلم 

فقط خودتو به ارامش دعوت کن 

درکت می کنم منم این روزا رو گذروندم 

همسر منم تو بارداری ذره ای مراعاتمو نمی کرد 

تا اینکه یه بلایی سرم اومد تا دم مرگ رفتم 

بعد تازه فهمید زن باردار یعنی چی 

بخودت ارامش بده 

نی نی تو دلت گناه داره 

حرص نخور 

بهونه اوقات تلخی بیشتر دستش نده 

فردا رو یه جوری برگزار کن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من که کرونا دارم خدا کنه زودتر خوب شم .ولی تو انگار ویروس زده به مغزت

جدی؟

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
تو سری خور نباش خودت میخوای اینطوری باشی این حرفهای که اینجا زدی رو بهشون خودت بگو فردا هم هیچی درست ...

من از بچگیم خیلی کمرو بودم،خیلی هم ضربه خوردم ولی دست خودم نیست

بخدا به همه احترام میزارم ولی متاسفانه همه هم سوارم میشن😐😑

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
یه چشم پزشک هم برو .از خنده هات معلومه شاسکول تشریف داری جوابتو نمیدم

ب چشم پزشک چ ربطی داره اسکولِ شاسکول

میخندم ک بعضیا بسوزن

نگا 🤣🤣🤣🤣🤣

اوا بوی سوختنی میاد مث اینکه از توعه گلم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
تازه بخدا نیم ساعت پیش زنگ زده میگ زهرا فردا ماهی درست کن دخترمو بخدا تازه خوابونده بودم چرا من ان ...

میگفتی مامان جون اتقاقا انقدر هوس کردم کمرم درد میکرد نمیتونستم بپزم بیا بپز باهم بخوریم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
 جدی؟

سلام بله کرونا گرفتم 🤕🤒

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

از دیروز قهر بودیم امروز ی کوچولو رژ زدم میگ تو ک هرروز ارایش میکردی چون امروز ازم دلخوری کمش کردی ک بگی واست مهم نیستم 😂😂😂گفتم چرت نگو شامم نداریم رف بیرون فک کردم باز قهر کرده رفته بود همبرگرخریده بود شام درست کنه 😁😁