2777
2789
عنوان

مرگ عزیز

768 بازدید | 12 پست

سلام من دوسال پیش برادرم ناگهان در اثر ایست قلبی فوت کرد از بس برای مادرم وما سخت بود دائم گریه وزاری می کردیم، خواهرم که پشت سر برادرم بود شش ماه بعد سرطان ریه گرفت خواهرم از همه ما هم از نظر قیافه وهم اخلاق بهتر بود زبانزد فامیل بود زیبایی فوق العاده داشت درسو بعد از دوسال تحمل بیماری ناباورانه آسمانی شده آنقدر برای مادرم وما سخته که نمیدونم چطوری تحمل کنم شب وروز ندارم در عرض دوسال خواهر وبرادرمو از دست دادم شما چطور تحمل کردید به من بگید من چکارکنم تا دق نکنم

اخی 😭😭😭بغضم گرفت 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون گنه😔😔

سخته گلم ولی باید به حکمت خدا راضی باشی ....

سعی کن به مامانت دلداری بدی 

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

خدا رحمتشون کنه .

به مادرتون و شما هم صبر بده .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

الهی من بمیرم وای خدااااا چقدر سخته الهی سر دشمن آدمم نیاد عزیزدلم تسلیت میگم انشالله جایگاهشون بهشت برین باشه به نظرم تن تن برین سر خاکشون دعا و قرآن بخونین تا آروم بشین البته که بی نهایت مصیبت بزرگیه😭😭😭

فقط میتونم بگم خدا صبر بده بهتون،فدای دلتون بشم میدونم خیلی سخته

ولی این دنیا زود میگذره هممون رفتنیم

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  

خدا رحمتشون کنه عزیزم زندگی جریان‌داره باید زندگی کرد ولی در کل مرگ عزیز هیچوقت از یاد نمیره انگار یه تکه از روحتو باخودشون میبرن زیرخاک فقط کمتر بهش فکر کن منکه نتونستم بعداز دوسال مرگ مادرمو باور کنم

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

دوست من داغ عزیز بسیار سخته

من پدرمو از دست دادم

تاپیک کاربر سپاس بسیاااااااار آرومم کرد

حتماااااا مطالعه کنید

براتون لینک میزارم

برای آرامشتون هم صلوات هدیه کردم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?postId=141215701

متواضعانه در برابر حكمت خداوند سر به سجده بگذار 

براي خدا هيچ كاري نداشت اگه ميخواست اون دو عزيز زنده باشن پس امتحان و حكمتي بزرگ در كار هست 

شايد اين امتحان براي شما باشه مادرت رو از نظر روحي و عاطفي تنها نزار و بهش روحيه و دلگرمي بده 

يكي از اقوام سه تا دختر جوان داشت دوتاشون فوق العاده زيبا يعني زبانزد همه بودن 

شوهر و زندگي بي نظير تو يه تصادف فوت شدن شوهراشون بعد يك سال ازدواج كردن اين پدر و مادر داغون شدن 

خواست خداوند بود اون خواهري كه زندگي داغون با به مرد معتاد و بيكار داشت زنده بمونه 

همه چيز خواست و اراده خداست