2777
2789
عنوان

با آوارگی ات چه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 202 پست
   یعنی تریسام؟    

بله تری   حرص میده فقط بهم   

از فور باید حساب کنم   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله تری   حرص میده فقط بهم     از فور باید حساب کنم    

یا ابرفرض

ماکارونی درست نکنی باهاشون  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
یا ابرفرض ماکارونی درست نکنی باهاشون    

مهسا میخاد این تاپیک بترکه باید ببریم توی پر بازدیدا سریع میترکه 

حسود.پلاستیکی#  

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
سلوت اوسگول آزار داری تاپیک به این قشنگی رو بترکونی؟؟؟ نوچ من خوشم اومده میام چیزمیز بنویسم همینجا ...

اوه ن بابا چ عجب تو از ی چیزی خوشت اومده 

باشه اگه دوسش دارین بمونه 

مهم نی 

تویی که مرا در سقوط میبینی ...آیا تا کنون اندیشیده ای .....شاید خود وارونه ایستاده ای؟!..👅😉
چطوری مخریماخم     لانگ تایم نو سی    

مهریماه گم و گور شده بود اخه 

الانم ک اون اومده من فازم پریده 

زیاد نمیام سایت 

این تاپیکم زدم ولی پشیمون شدم ک چرا اصلا زدم 🙄

تویی که مرا در سقوط میبینی ...آیا تا کنون اندیشیده ای .....شاید خود وارونه ایستاده ای؟!..👅😉
مهسا میخاد این تاپیک بترکه باید ببریم توی پر بازدیدا سریع میترکه  حسود.پلاستیکی#  

خخخخخ

مهسا سر جدت اون عکس پروفایلتو عوض بنما آخه کایلی عنه م آدمه با اون قیافه ش      

دلت میاد 

دوسش دارم اخه 😤

اتفاقا دیشب تو فکرت بودم پنچر بودم چند روز🤕 تو خوبی بیبی؟

فدات بشم عزیزم

تلمبه وردارم بیام؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اوه ن بابا چ عجب تو از ی چیزی خوشت اومده  باشه اگه دوسش دارین بمونه  مهم نی

آره متن اولشو خیلی دوست دارم و عنوانش عالیه