2777
2789
عنوان

از رفتارای شوهرم خسته شدم!

17594 بازدید | 84 پست

یه مدته که خیلی خشک و زمخته

نه لبخندی نه خنده ای نه شوخی

هیچی

تازه با آدم بداخلاقی هم می کنه

منم خیلی تلاش می کنم جو خونه رو عوض کنم

حتی چند بار باهاش حرف زدم ولی زیاد موثر نبوده!

منم خسته هستم خیلی خسته دوس دارم کمی هم همسرم برای من تلاش کنه 

نگاه مستقیم برقرار کنه

کمی برای به دست آوردن دلم تلاش کنه

امروز اومدم خونه پدرم نه به قصد قهر

هنوز حتی یه زنگ هم نزده منم حقیقتش دلم نمیخواد اصلا ببینمش

واقعا کلافه شدم از دستش!!!

شما پیشنهادی ندارین؟

یه مشکلی داره حتما.نمیخواد بگه به شما.شوهر منم اینجوریه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد ها را باید کشت جور دیگر باید زیست

آ  قربون دهنت خواهر استاد سپهری هستی 

شناختم

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

درکت میکنم خیلی سخته

من انقدفوش وکتک ازشوهرم خوردم که دیگه هیچ حسی ندارم بهش ۳تام بچه دارم حالم ازخودمو زندگیم بهم میحوره هیچ دلخوشی وعشقی توزندگیم ندارم فقط ارزوی مرگ دارم

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞

دقیقا شوهر احمق من هم مثل شوهر توعه منم کم آوردم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

منم حالم از شوهرم و زندگی مشترکم بهم میخوره

خیلیییی زیاد به طلاق فکرمیکنم

چون دیگه تحمل شوهرم و مادرش رو ندارم

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

حتما مشکلی چیزی داره. حالا چند روز استراحت کنین جفتتون ببین بهتر نمیشه؟بچع داری؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند