2821
2789
عنوان

دخترای مجرد

326 بازدید | 29 پست

بچه ها من رو پروفایلم عکس با انگشتر سیاه تو انگشت حلقه گذاشتم رو پروفایلم حالا کسی که دوسش دارم عکس با حلقه نمیدونم استیل یا نقره تو انگشت چپش گذاشته دو روزه قهریم من که گذاشتم اونم گذاشت البته من بی منظور گذاشتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی کارهای خز میکنین به خدا

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
خیلی کارهای خز میکنین به خدا

حرص نخور عزیزم،😂

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

نه بابا من 25 اون 30

خب این که فقط عدد هست ممکنه آدمها 40 سال هم داشته باشن باز بچه باشن

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم