2777
2789
عنوان

عروسی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌ره بابا 

دکترا  و دانشمندا میگن نمیره شما میگی میره چجوری میره 

اخه کرونا ویروسه هیولا نیست که بگیم الان اومد بعد میره خونش  

مگر اینکه از سمت خدا معجزه نازل بشه 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
خب منم یکسال نامزدم بخاطر کرونا سال بعد عروسی میگیرمچی میشه مگه 😐😐😐😐😐😐

عزیزم ما اولا دوتا شهر مختلفیم کاش منم یه سال بود عقد بودم اما من دو سال و نیم عقدم دوما خانواده همسرم اصلا توجیه نیستن

کرونا دیگه از بین نمیره ولی مثل آنفولانزا واکسنشو میسازن  مقاوم بشیم مگه آنفولانزا رفت که کرونا ...

ولی شرایط همیشه اینطوری نمیمونه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
دو سال عقدیم نمیتونیم صبر کنیم کرونا هم که هر روز داره بیشتر میشه 😔

فرمالیته لباس بپوش .کلیم واتلیه هم برو.ی دورهمی خانوادگی.بقیه پولتم براخودت طلا بخر والا.هرکیم بهت خوشحالی کرد.با خوشحالی بهش طلاهاتو نشون بده .بگو کرونا برامن یکی خوب شد.تا بتمرگه سرجاش

عزیزم ما اولا دوتا شهر مختلفیم کاش منم یه سال بود عقد بودم اما من دو سال و نیم عقدم دوما خانواده همس ...

ای بابا

ماهم  دو تا شهر متفاوتیم ..محل کار شوهرم ی جا دیگست موقت داریم باهم زندگی میکنیم ان شاله عید عروسی میگیرم 

کلا نامزدیم بخاطر کار ی جا بودیم

شماهم برین سر خوته زندگیتون سال بعد جشن بگیرین واقعا نمیشه قیدسو زد

یا  ودود ...
گفتم دیگه واکسن ساخته بشه مشکل تا حدودی حل میشه  میشه زندگی کرد

ان شاء الله 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
آخ آخ میفهممت همینش من میسوزونه خوشحالی بقیه  الان جاریای منم نمیدونن از خوشی چیکار کنن

خب حتما با بقیه پولت ک برا عروسی کنار گذاشته بودی طلا بخر.ک اینا بسوزن.اگه طلا نگیری وعروسیم نگیری باختی

ای بابا ماهم  دو تا شهر متفاوتیم ..محل کار شوهرم ی جا دیگست موقت داریم باهم زندگی میکنیم ان ...

منم بعدا جشن سالگرد ازدواج میگیرم اما عروسی کجا سالگرد ازدواج کجا

خب حتما با بقیه پولت ک برا عروسی کنار گذاشته بودی طلا بخر.ک اینا بسوزن.اگه طلا نگیری وعروسیم نگیری ب ...

اون که صد در صد میخرم تا الانشم کلی طلا دارم خونم از خونه ی همشون بزرگ تر و قشنگ تر شد سر همین دارن میسوزن

اون که صد در صد میخرم تا الانشم کلی طلا دارم خونم از خونه ی همشون بزرگ تر و قشنگ تر شد سر همین دارن ...

افرین .اول جلو شوهرت لج کن بگو نه نن حتمااااا عروسی میخام.بعد ک اون اصرار کرد.بگو فقط ب شرطی ک فلان مقدار خرج عروسیو بجاش برام طلا بخری.این میشع برگه برندت.میتونی دماغ خوشحال شده ها رو حسابی بسوزونی