2777
2789
عنوان

عروسی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 107 پست
عزیزم اکثرا دارند میرن سر زندگیشون سال بعد سالگرد ازدواج میگیرن 

فامیلای بیخودی دارم که نگو با طرز فکرای قرون وسطی یعنی زخمی که اینا میزنن با هیچی خوب نمیشه اینطوری بگم برات

فامیلای بیخودی دارم که نگو با طرز فکرای قرون وسطی یعنی زخمی که اینا میزنن با هیچی خوب نمیشه اینطوری ...

مهم نیس بهشون بگو به خاطر کرونا و سلامتیتون برام مهم بود عروسی نگرفتیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اینم شانس💩ماست ماهم عروسی نمیگیرم هم شوهرم خوشحاله هم خانوادش که هیچ خرجی نمیخوان واسم کنن😭😭

چرا خوشحال نباشن میشن دیگه آخه بدبختی من این خانواده شوهرم خوشحال نیستن خیلیم ناراحتن اما اکثر فامیل خوشحالن من میبینن به خنده میگن کرونا هم که اومد عروسیتون اینطوری شد جلوی اونا خیلی خوب جواب میدم اما از درون نابودم

چرا خوشحال نباشن میشن دیگه آخه بدبختی من این خانواده شوهرم خوشحال نیستن خیلیم ناراحتن اما اکثر فامیل ...

ن ازاولش خواهرشوهرم میگف عروسی نگیریدبریدکربلاو....

دی جی نیارین

آرایشگاه برونگوعروسم وفلان

الان قندتودلشون آب شده

تو خونه عروسی مختصر بگیر حتی پنج نفر باشه لباس عروس بگیر برقص و خوش بگذرون منم مثل تو بیست روزه عروس ...

بابام میگه خونه نه فاصله ها رعایت نمیشه چون من فقط یه خواهر مجرد دارم خانواده شوهرم زیادن همین خودمونی جمع بشیم پنجاه شصت نفریم 

ن ازاولش خواهرشوهرم میگف عروسی نگیریدبریدکربلاو.... دی جی نیارین آرایشگاه برونگوعروسم وفلان الان ...

آخ آخ میفهممت همینش من میسوزونه خوشحالی بقیه 

الان جاریای منم نمیدونن از خوشی چیکار کنن

خب بعد کرونا عروسی بگیرین عزیزم این که کاری نداره 

کرونا دیگه از بین نمیره ولی مثل آنفولانزا واکسنشو میسازن  مقاوم بشیم مگه آنفولانزا رفت که کرونا بره اما بازم خدا آگاه است 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤