2821
2789
عنوان

عشق یا پول

206 بازدید | 33 پست

اگه یکی بود اندازه دنیا دوستون داشت مهربون ترین ادمی بود که تا حالادیده بودین و اگه یکی بود که باهاتون سرد بود ولی پولدارترین شهر بود 

با کدوم ازدواج میکردن ؟🤔🤔🤔

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

اولی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای بلاخره یکی پیدا شد عشق رو انتخاب کنه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

۰

معلومه اولی! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من از هرکی که دورم بود پرسیدم همه پول رو انتخاب کردن😶😶😶

همین الانشم اولی رو انتخاب کردم 😄😃

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕
وای بلاخره یکی پیدا شد عشق رو انتخاب کنه

من هميشه عشق بود ولى الان كه زندگى نزديكام بخاطر پول خراب شده ديگه كلن مطمعنم 

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

واقعا برام عجیبه چطوری بعضی ها  پول رو به عشق ترجیح  میدن

قطعا گزینه اول ولی تو زندگی اگه دخل وخرج جوردر نیاد مرد کار نکنه وهزارتا چیز دیگه کم کم عشق ومحبتو هم ازبین میبره اینو به چشم دیدم که با عشق با هم ازدواج کردن ولی مرد کار نداره اینم باعث طلاق شده عشق ومحبت باید همراه با سطح نسبی از رفاه باشد نیازی نیست حتما پولدار باشه ولی باید راه پول دراوردنو بلد باشه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یادگاری که دراین گنبد دوار بماند

اولی

یه تار موی دوست داشتن رو خدایی به عالم نمیدم

الانم وضع مالیم سادس

بهشت اونجاست که: میری خونه و میبینی بابا داره تلویزیون میبینه، همون موقع صدای مامان رو از آشپزخونه میشنوی که میگه چایی تازه دمه.... همین بهشت منه... فقط همین

برای چی پول