2777
2789
عنوان

چاکرای خاجی

2749 بازدید | 9 پست

ﭼﺎﻛﺮﺍﯼ دوم ﻛﻪ ﭼﺎﻛﺮﺍﯼ ﺟﻨﺴﯽ ﻧﻴﺰ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﺯﺑﺎﻥ ﺳﺎﻧﺴﻜﺮﻳﺖ ﺳﻮﺍﺩﻫﻴﺴﺘﺎﻧﺎ ﻧﺎﻡ ﺩﺍﺭﺩ و ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺍﻭ ﺍﺳﺖ.

ﺳﻮﺍﺩﻫﻴﺴﺘﺎﻧﺎ ﺍﺯ ﺭﻳﺸﻪ ﺳﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﺷﻴﺮﻳﻨﯽ ﻧﺸﺎﺕ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺷﻴﺮﻳﻨﯽ ﻟﺬﺕ ﺟﻨﺴﯽ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﻴﻜﻨﺪ.

ﭼﺎﻛﺮﺍﯼ خاجی ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﻳﻴﻨﯽ ﺷﻜﻢ ﻣﺎ ﺑﻴﻦ ﻧﺎﻑ ﻭ ﺁﻟﺖ ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ، انتهای ستون فقرات 1 تا 12 اینچ زیر استخوان خارجی ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺷﺒﻜﻪ ﻋﺼﺒﯽ ﺧﺎﺟﯽ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

مرکز انرژیی که ما از راه آن احساسات دیگران را دریافت می کنیم (کیفیت پیوندمان با دیگران).

نقطه ای که از آن احساسات جنسی را می فرستیم ودریافت می کنیم.

و همچنین با خلاقیت ما در ارتباط است.

ادامه👇👇👇

طیف رنگی مربوط به این چاکرا نارنجی می‌باشد.

نارنجی علامت انرژی است.

این رنگ قدرت ارتباطی، دفع خشم و کنترل بر خویشتن را متعادل می‌کند و مسائل مربوط به هضم غذا و گردش خون را منظم می‌سازد.

از تأثیرات ذهنی و احساسی چاکرای دوم می توان به مشکلات پولی، جنسی و پیامدهای کنترل آن با دیگران، جرم و گناه ؛نیرو یا مهار آن در دنیای مادی، آشفتگی احساسات، ترس از رها شدن و هتک حرمت اشاره کرد.

از تأثیرات تندرستی نیز می توان به اختلال جنسی، بی نظمی تولید مثل ، غده های فیبرویید، حساسیت ها ، بیماری های پوستی، بواسیر، پروستات و مشکلات مثانه ، دردهای لگن خاصره/ پشت تحتانی، زیاده روی در غذا خوردن و روابط جنسی اشاره نمود.

عملکرد:عواطف. احساسات. صمیمیت. فرآوری. تابع هوس. متقارن. خوش مشرب و اجتماعی بودن. بخود مطمین بودن. حرکت. آزادی

احساسات این مرکز: خواسته‌ها و احساسات

پرکاری باعث: اعتیاد جنسی. شب ادراری. بیقیدی جنسی. خیال پردازی. عقدهٔ جنسی خلاق. ورم آماسی. اعتقاد به طلسم

کم‌کاری باعث: آیین پاک دینی. کمی تمایلات جنسی. ضعف جنیب. سدهای خلاق. سرکوبی جنسی. ناباروری. بی عاطفه گی

ادامه👇👇👇

آموزش فعال کردن چاکرای خاجی

فعال سازی چاکرای دوم به روش های مختلفی قابل انجام است

با ورزش، پیاده روی، و رفتن به طبیعت و گوش دادن به صدای طبیعت می‌توان چاکرای خاجی را فعال نمود

مهتاب و تماشا یا لمس آب های زلال خارج از شهر ﭼﺎﻛﺮﺍﯼ ﺩﻭﻡ را فعال میكند.

مشاهده‌ آب های زلال طبیعی و یا غوطه ور شدن در آن یا نوشیدن جرعه ای از آب چشمه در پاكسازی و تزكیه روح به شما كمك میكند و باعث آزاد شدن احساسات تان از گرفتگی ها و گره ها می شود به این معنا كه نیروی حیات مجددا میتواند آزادانه در درونتان جاری شود؛ اگر بتوانید مشاهده‌ ماه و لمس آب را همزمان تلفیق كنید اثر آن بر روی ﭼﺎﻛﺮﺍﯼ ﺩﻭﻡ چشمگیر خواهد بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

سلام ببخشید این چاکراها مربوط به روح و کالبد مثالی انسانه؟  چرا در منابع دینی به اونها اشاره نشده

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام ببخشید این چاکراها مربوط به روح و کالبد مثالی انسانه؟  چرا در منابع دینی به اونها اشاره نش ...

سلام چاکراها روی کالبد اثیری قرار دارند و در آیین و ادیان شرق آسیا بخصوص هندو به اونا اشاره شده

سلام چاکراها روی کالبد اثیری قرار دارند و در آیین و ادیان شرق آسیا بخصوص هندو به اونا اشاره شده

بله شنیدم مربوط به کالبد اثیرین ولی اصلا به وجود همچین کالبدی اعتقاد ندارم چون در موردش مطالعه نکردم و فقط اسمش رو شنیدم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خب مطالعه کنید درموردش چون هر انسان 7 کالبد داره    

حتما در فرصت مناسب مطالعه میکنم چون خیلی برام جالبن