2777
2789
عنوان

بد حرف زدم؟!

126 بازدید | 11 پست

من یه نذری کردم، دلمم نمیخواد راجع با کسی حرف بزنم، روی در یخچالم یه برگه چسبوندم که روش علامت میزنم، مادرشوهرم اومده خونمون، از اونجایی که مث کارآگاه هردفعه میاد همه چیو اسکن میکنه، برگشته میگه این علامتها واسه چیه، منم گفتم شخصیه! 

فک کنم بهش برخورد 😐 بد گفتم؟! دیگه محترمانه تر از این نمیتونستم بگم

❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن دیگه چی میگفتی، کمیه مادرشوهرمه. منم ی دعا نوشتم چسبوندم ب دیوار هی ازم میپرسید این برا چیه، آخر گفتم شخصیه نمیتونم بگم، اونم ناراحت شد،عاخه چرا میخوان از هر چیزی سر در بیارن؟؟؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
2790
2778
2791
2779
2792