2777
2789
عنوان

کسی جزو کادر درمان هست بیاد

117 بازدید | 12 پست

سلام من عمل هیستروسکوپی باید بشم نمی‌دونم برم الان یا نه به نظرتون چکار کنم ؟میخام برم 

بیمارستان مهر مشهد چطوره به نظرتون ؟؟مرررسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بيمارستان خصوصيه به نظرم با رعايت پروتكل بري اشكال نداره ولي اگه دولتيه پاتم نزار. 

نه دولتی که نمیخام برم .خب خصوصی که باشه ضدعفونی میکنن ؟؟؟میترسم حین بیهوشی منتقل بشه یروس 

من چند روز پيش بيمارستان خصوصي عمل مردم اصلا رعايت نميكردن يني فقط ماسك زده بودن مريضا هم هيچي نزده ...

شما کجایین ؟؟عمل چی داشتین ؟؟مگه میشه رعایت نکنند 

از نظر اینکه عمل میکنن که آره .من میگم میترسم کرونا بگیرم از طرفی هم میبینم کرونا که تموم شدنی نیست ...

اتاق عملای بیمارستانا چ خصوصی چ دولتی ب شدت رعایت میکنن

مشکلی پیش نمیاد

شما تکنسین اتاق عملی ؟از کجا میدونی عزیزم 

اره تکنسینم البته دانشجوام ولی میرم سرکار

ما حتی فاصلمونو با مریض بیهوشم حفظ میکنیم

البته بیمارستانای دولتی از این نظر ک بخوای بری داخل بخش یکم خطرناکه وگرنه اتاق عملش رعایت میشه

اره تکنسینم البته دانشجوام ولی میرم سرکار ما حتی فاصلمونو با مریض بیهوشم حفظ میکنیم البته بیمارستا ...

مررسی میتونم بپرسم شما کجایین ؟؟ممنون بابت راهنمایی تون 

شما کجایین ؟؟عمل چی داشتین ؟؟مگه میشه رعایت نکنند 

اتاق عمل رعايت ميكنن منظورم بيرون اناق عمل بود كه رعايت نميكردن يني فقط ماسك داشتن پرسنل مريضا هم ماسك نداشتن هيچكدوم. عمل چسبندگي روده داشتم. مشهدي نيستم 

خدا بهتون سلامتي بده خوشگلا ❤️