2821
2789
عنوان

مبل + عکس+ ۲۹۰۰😯

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 63 پست

تو تهران.تولیدیا زیاد دارن این قیمت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونی قیمت بالاتر بخری....اینا نه جنس پارچشکن خوبه نه چوبشون یه جورایی الکیه..تو که میخوای پول بدی ...

نمیخام خیلی ب شوهرم فشار بیاد تو این گرونی😪من عادتمه دوسه سال یکبار عوض کنم واسه هین عمری نمیخام

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
خیلی خوبه ؟؟، کدوم شهری استارتر ؟؟ من اینو قیمت گرفتم ۸ تومن .

واقعا؟ شهرستان ماهم اینو حدود 6میده ولی کرمانشاه نه خیلی ارزون تره

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
این مدل اسکارلت  ارزونه تو شهر ما هم همین قیمتاس

واقعا؟ بیخودی ذوق مرگ شدم😂😂

شکل مبل خونه دایی ام قشنگه اما جنسش نمیدونم مطما شو ازجنس بعد بخر

اره اگ خوب باشه میگیرم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792