2777
2789
عنوان

مبل + عکس+ ۲۹۰۰😯

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 63 پست
من مبل جهازمو از ملایر خریدم شد ۳۵ ملیون.ولی واقعا مبله...ب نظرم برای مبل باید خرج کرد

ملایر ک فوق العادس

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا دیگه گریم گرفته😭😭😭

خداروشکر میکنم حداقل یجوری هست دستمون ب دهنمون برسه

امروز کلییی گریه کردم فکر کن تو خیابون داشتیم رد میشدیم 

ی مرده سر چاهارا خابیده بود!!و کلی ادمای دیگ ک کرایه ندارن رفتن نزدیک کوه چادر زدن!!!

اصلا عدالتی وجود نداره😞😞😞

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
خداروشکر میکنم حداقل یجوری هست دستمون ب دهنمون برسه امروز کلییی گریه کردم فکر کن تو خیابون داشتیم ر ...

اره واقعا دستمون ب دهنمون میرسه و لنگیم چ برسه ب اونایی ک حتی جایی واسه خوابیدن ندارن.تففففف😤😤😤