2821
2789

داداش دوستم فرشته اصل میاره خیلی خوبه میگه اینا ک تو بازارن همشون کورتونه و تقلبی. دوستمم از همینا استفاده کرده بود خیلی تغییرکرده الان یکسال هست ک دیگه نمیخوره اصلا وزنش تغییرنکرده اشتهاشم شدید شده بود میگف نصف شبا پامیشدم غذامیخوردم.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اما میگف قبلش سه دوره از فرشته عطاری خریدم استفاده کردم فایده نداشت..همش 2کیلو اضافه شد اونم بعد از قطع برگشت.صورتش ب قدری تپل شده همه میگن انگار تو لپات شکلاته😂😂😂😂

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
فرشته؟من نشنیدم تاحالا اسمشو

خیلی زیاده تو بازار .قرصه.اما میگف همشون قلابیه نخرین.