2777
2789
عنوان

خانمه توی داروخونه

696 بازدید | 32 پست

دیروز رفته بودم داروخونه دارو بخرم یه خانمی قبل از من اونجا بود وقتی مسئول داروخونه دارو شو آورد بهش گفت که ۵۰ هزارتومن میشه یهو دیدم خانمه ساکت شد دکتر دوباره بهش گفت:شنیدی خانم؟ گفتم ۵۰ تومن میشه. 

یهو خانمه آروم گفت ببخشید میشه دفترچمو بدین برم پول بگیرم؟ آخه دارو رو واسه خودم نمیخام برا مادرشوهرم میخام.. دکتر بهش گفت اشکال نداره دفترچت اینجا بمونه برو پولو بگیر بیا...

خانومه دوباره اصرار کرد که نه دفترچه رو بدین بهم و همینجور مِن مِن میکرد و دکترم فهمید که طرف پول دارو رو نداره دفترچه رو بهش داد و اونم رفت...

خیلی حالم یجوری شد وقتی این صحنه رو دیدم میخاستم بیام شبش به مامانم بگم قضیه رو ولی بعدش گفتم ولش کن اونم الان مثه من اصابش خورد میشه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین جریان شد رفتم داروی بچمو بگیرم اول ازش پرسیدم چقدر میشه چون داروهای مغز و اعصاب گرونه گفت یک و چهار صد هنگ کردم خدایا تو این گرونی دیگه دارو نمیشه خرید 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اونوقت اعصاب ما برات مهم نیست خورد شه؟ 

ما که کاری ازدستمون برنمیاد شما باید ازش میپرسیدی چقدر کم داره شاید ده تومن یا پنج تومن کم داشته

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

داشتی پنجاه تومنو میدادی،،یه جوری شدن نداره

خیلیا ناراحت میشن شاید اون لحظه دستش نبوده و ادم نیازمندی نبوده....نمیشه راحت به هرکسی پیشنهاد کمک داد ولی اگه میدیدم خودش درخواست تخفیف و اینا میکرد میدادم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...