2777
2789
عنوان

کسی حس که حس بویاییشو از دس داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه برگرده خیلی میترسم الا ۱۲ روزه کلا حس بویایی ندارم.هیچ بویی رو نمیفهمم غذا خوردن برام غذا اور ...

اره دقیقا از غذا متنفر بودم چون نمیفهمیدم چی میخورم زنگ بزن 4030 بهت میگه چیکارا باید بکنی به ما گفت یه روغن نعنایی نمیدونم اسمش چی بود گفت مرتب بو بکشید تا برگرده زود . من خودم مرتب لیمو ترش بو میکردم تا برگرده . بر میگرده نگران نباش

منم علایم شمارو داشتم.رفتم دکتر سیتی کرد گفت کرونا نیست.ولی همه میگن عس

اخه سیتی فقط کرونای ریوی رو نشون میده ولی کرونا ممکنه به دیگر اعضای بدنم حمله کنه  فقط rt_pcrمورد تاییده و دیگر هیچ . تست خون هم دو هفته بعد از اولین علامت نشون میده که طرف حالش خوب شده 

مثلا با مادرشوهرم ارتباط داشم اون تست کرونا داد ولی منفی اومد  

با اجازه ت تستا منفی کاذب داره دو تا تست منفی نشون میده که منفیه . بعدشم دوست قاشق دهنی خودش به بچه ش داده بود خودش مثبت بدون علامت بود بچه ش منفی

اره دقیقا از غذا متنفر بودم چون نمیفهمیدم چی میخورم زنگ بزن 4030 بهت میگه چیکارا باید بکنی به ما گفت ...

منم همینجور بودم یک هفته حالم از غذا بهم میخورد فقط میوه می‌خوردم و آب سیب طبیعی

کاربر قدیمی هستم.   

سلام.لطفا هرکی اطلاع داره جواب منو بده ممنون.

من اسفند ماه کرونا گرفتم و 20 روز درگیر بودم.بویایی چشایی ام تا یکماه یا 40 روز از دست دادم.ولی برگشت.

حالا 20 روز پیش یخورده تب کردم و بیحال شدم.شاید دوروز اینطوری بودم.و حس کردم کم کم بویایی چشاییم یجوری شده!!!امثلا ماست یا لیمو ترش ک میخوردم بشدت برام بدمزه بود.و هی بیشتر شد تا جایی ک الان هرچی بخورم ی طعم و بوی خاصی تو دهن و بینیمه.همه چی اون بو رو مزه خاص رو میده.و بو و طعم اصلی رو نمیفهمم.خودم مشکوک ب سینوزیت هستم.خواستم بپرسم کسی مثل من بوده؟؟

نه من سرما خوردنی هم حس بویایی داشم همیشه .حس بویاییم ضعیف میشد ولی قطع نه.الان اولین بارمه توعمرم . ...

چرا من یه دفه بچه بودم سرماخوردم حسه بویایی و چشایی نداشتم

یه دفه هم چند سال پیش بازم حسه بویاییم رفت

الانم سرماخوردم فقط آبریزش بینی دارم حسه بویایی ندارم ولی چشایی دارم

واسه مامان شدنم دعا میکنی؟من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم
با اجازه ت تستا منفی کاذب داره دو تا تست منفی نشون میده که منفیه . بعدشم دوست قاشق دهنی خودش به بچه ...

یاخدا 😬😬😬الان چیکار کنم .خودمو الان ۱۷ روزه قرنینطه کردم که خدایی نکرده مبتلا نشیم .نزدیک هیچ کس نمیرم ماسک میزنم تو جمع در نمیام