2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

921 بازدید | 15 پست
من یک ماه قبل دوچار عفونت ادراری و همچنین زخم دهانه رحم و قارچ شدم دکتر رفتم سیفیکسیم داد یک هفته خوردم همینکه قطع شد دو روز بعد باز درد و سوزش شروع شد باز یک انتی بیوتیک قویتر که ابنبار بهش واکنش دادم و مسمومیت دارویی گرفتم رفتم پیش دکتر و یک انتی بیوتیک دیگه داد و گفت چون انتی بیوتیک خوردی تا یک هفته بعدش کشت ادرار نمیشه بدی و جواب غلط میشه دوباره خوردم و حالا باز دو روز بعد تمام شدن دارو سوزش شروع شده دیگه دارم دیوونه میشم حالا که کشت هم نمیشه داد چیکار کنم یهو هم شروع میشه و اشکمو در میاره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ععععههههه فرفری منم زخم دهانه رحم گرفتم تو بارداری و کلی لکه بینی داشتم. شما باردار نیستین؟ من عفونت هم گرفتم که با تری متوپریم درست شد. البته سه ماهه اول ممنوعه
Don’t be so open-minded your brains fall out..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هندونه و ماست خیلی زیاد بخور مایعاتتو زیاد کن عفونت ادراری هم داروی مخصوص داره با یه آمپول که من یه دونه رو عصر و یه دونه رو صبح فرداش زدم. با همون یه دونه اول خوبه خوب شدم. عفونت ادراری داشتم با تب و لرز وحشتناک دوتا قرص هم داره یکیش ادرار رو تیره و زرشکی میکنه. اسمای هیچکدومش رو نمیدونم مربوط به سه سال پیشه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه سحر جونم باردار نیستم منم تو بارداری ازین مشکلات و عفونتا زیاد داشتم ولی بعدش مشکل قارچ داشتم ولی نه عفونت ادراری وای کلافم کرده انقدر دلستر خوردم این چند وقته حالا چقدر چاق بشم خدا داند میتونه یک جور الرژی باشه؟تو نت نوشته بود ادویه نخورین
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
معمولا دکترها فقط بلدن آنتی بیوتیک بنویسن.. هیچ وقت در مورد کمبود ویتامین ها حرفی نمیزنن.. ولی من از بس اینترنت زیر و رو کردم متوجه شدم کمبود ی سری از ویتامین ها از جمله آهن و روی و ویتامین دی و حتی ویتامین ا باعث کاهش مقاومت بدن نسبت به عفونت های این چنینی میشه