2777
2789
عنوان

خونه ۵۵ متری

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 49 پست
ببخشیدا تو ۵۵ متر ادم حتی نمیتوره راحت بره دستشویی

پ اون بیچاره‌هایی که خونشون چهل متره چیکار میکنن😥

الان ما مستاجر خونه پنجاه متری هستیم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم

دستشویی میرفتی صدای دستشویی کردنت تو حال پخش میشد بوی توالت تو خونه بود. اشپزخونه کوچیک همه وسایلام میشکست  جای ماشین لبلس شویی نداشتم رختخوابام ولو. نصف جهیزیم تو کمد در واقع اون یک اتاق خوایم انباری شده بود. اما الان خونم ۱۳۰ متره. سه خواب کمد دیواری اشپزخونه بزرگ توالت و حموم خوب هر چی بگم کم گفتم یک مهمون میاد خونم خجالت نمیکشه میخواد بره دستشویی والا. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من اصلاااا مهمون ندارم  حتی عیدا

واسه خودمم سخته

حالا بچه هم به دنیا نیومده

بیاد که دیگه بدتر

هنوز خونه ی کوجیک زندگی نکردی بفهمی چقدر بده

یه اتاق دارم.جا ندارم یه دراور بگیرم بزارم

لباسارو کاور میزنم میزارم زیر تخت

خیلی بده

🍁
منم برام خونه مهمتره چون ماکه اصلا ازخونه بیرون نمیایم 😕البته نظرشوهرم کاملا برعکس منه😆

اگه بچه داشتی نظرت عوض میشد به نظر من قبل از مدرسه رفتن بچه همه جا میشه زندگی کرد ولی وقتی بچه وارد لجتماع میشه مهمه که تو چاله میدون بزرگ شه یا پیش یه عده آدم با فرهنگ و تحصیلکرده با شعور بالا

دستشویی میرفتی صدای دستشویی کردنت تو حال پخش میشد بوی توالت تو خونه بود. اشپزخونه کوچیک همه وسایلام ...

وای دقیقا این دسشویی ابرو ادمو میبره. یه اهم میکنی صداش تو پذیراییه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
پ اون بیچاره‌هایی که خونشون چهل متره چیکار میکنن😥 الان ما مستاجر خونه پنجاه متری هستیم

انشالله شماهم خونه بزرگ بگیرن. منظورم اینه این خانوم میگه ۵۵ یا ۸۵ خواستم بگم مسلمه ۸۵ . خدا بزرگه منم تو خونه کوچیک ۵ سال اول زندگیمو بودم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
انشالله شماهم خونه بزرگ بگیرن. منظورم اینه این خانوم میگه ۵۵ یا ۸۵ خواستم بگم مسلمه ۸۵ . خدا بزرگه م ...

قربونت گلم. اره فهمیدم منظورتو. من هم مکانش مهمه برام هم متراژش. مثلا الان مادرشوهرم تو یه منطقه‌ای میشینه که کوچشون پر مواد فروش و....هر بچه ای از اونجا وارد اجتماع شده، شده یکی مثل خودشون

اگه بچه داشتی نظرت عوض میشد به نظر من قبل از مدرسه رفتن بچه همه جا میشه زندگی کرد ولی وقتی بچه وارد ...

اتفاقا یه دختر4ساله دارم عزیزم محل زندگیمم خوبه ولی درکل میگم من برام خوده خونه مهمتره تامحله چون الانم دخترم نمیره بیرون

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
دقیقا به شوهرم باشه میگه بریم ی جای پرت ولی بزرگ

عزیزم محله خیلی مهمه شمابچه داری چندسال دیگه میخوای بچتو بفرستی مدرسه  ...۵۵ متر واقعا خیلی هم بدنیس دوست من بایه پسر ۱۶ ساله سه سال خونه ۵۵متری مینشت ولی محله ی خوب ..من ترجیح میدم محله خوب وخونه ی بزرگ داشته باشم 😂😂😂همه بگید امین 😉

توی خونه کوچیک زندگی خیلی سخته

ب خدا من تو خونه ۳۲متری سه سال زندگی کردم شوهرم پول داشت ولی دلش نمیومد بریم‌جایی دیگه اجاره کنیم سخته ب خدا مخصوصا برا خشک کردن لباس مکافات داشتم 

عزیزم محله خیلی مهمه شمابچه داری چندسال دیگه میخوای بچتو بفرستی مدرسه  ...۵۵ متر واقعا خیلی هم ...

آمین

ولی مطمئن باش دوستت خیلی عذاب کشید

محله مهمه.اما برفرض از یک تا ده بخوایم نمره بدیم اگه خونم توو محله ی ۹ باشه پول داشته باشم میام محله ی ۵ نه اینکه برم ۲ خونه بگیرم و توو قوطی کبریت زندگی کنم

🍁