2777
2789
عنوان

جاریه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای الان طرفداری سینک میان تیکه پاره ات میکنن

مگه نمیدونی اینجا سینک مقدس هست و هیچکس حق نداره دست داخلش بشوره؟؟؟

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

منم یه جاری دارم با مادرشوهرم زندگی میکنه خیلیم عقده ای هستش هم سن منم هست من تازه عروسی کردم اون دوتا بچه هم داره تو ۲۲ سالگی خیلیم حسودی میکنه منم عین چی بی محلش میکنم اونم سلام نمیده اصلا ۸ ماه سر این موضوع قهر بودیم بعد دیگه بیخیال شدم چون جاری بزرگتره فقط یه سلام علیک میکنم باهاش دیگه ام باهاش حرف نمیزنم 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

واحالاگفته دستتونشورتوی ظرفشویی یااینک سرنوشتش اینجوربوده ک باپای خودش اومده لایق اینه ک بهش بگیدبی ادب البته فقط ایناییک گفتی دلیل بی ادبی نیست منم بدم میادکسی توظرفشویی دستاشوبشوزع پس روشویی واس چیه؟بعدم چون خونش مشترکه حق داشت نظربده

بنظرم خواهرت کمتر بره اون از شرایطش ناراضیه که این برخورد رو میکنه بهتره درکش کنه و اذیتش نکنن

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 
دستو نباید تو سینک شست دستو تو روشویی میشورن یکی وسواس باشه اذیت میشه

اتفاقا خیلی ام نظافتو رعایت نمیکنه 😕😕برا ابجیم حساس بازی در میاره عمدا😐مثلا مرغو تمیز نمیشوره😢😢😢

اینکه چجوری ازدواج کرده و چی براش خریدن و... به کسی ربط نداره . اگه کسی خوشش نمیاد تو خونش تو سینگ دست بشورید هم خوب نشورید ولی اگر بچه ها رو اذیت میکنه خواهرت میتونه بهش تذکر بده

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهترخدااز هرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
واحالاگفته دستتونشورتوی ظرفشویی یااینک سرنوشتش اینجوربوده ک باپای خودش اومده لایق اینه ک بهش بگیدبی ...

بقیه کاراشم گفتم حالا فقط ب این گیر دادین ،مثلا بچه هاشو میزنه و بهشون میگه اشغاله خر گمشو😒اینا نشونه بی ادبی نیست؟؟

اینکه چجوری ازدواج کرده و چی براش خریدن و... به کسی ربط نداره . اگه کسی خوشش نمیاد تو خونش تو سینگ د ...

اخه آدم فکر میکنه بخاطره اینکه فرار کرده و اینجوری ازدواج کرده ب خواهرم حسادت میکنه اخه ابجیم خیلییییی تشریفاتی بود همه چیش