خواهرم ی جاری داره ک وقتی میره خونش بهش سلام نمیکنه ،با بچه هاش بد رفتار میکنه،مثلا ابجیم رفته دستشو تو سینک ظرفشویی بشوره گفته اینجا دستتو نشور😕 و اینکه این خانوم با مادرشوهرش زندگی میکنه و خواهرمم بخاطره مادرشوهرش میره اونجا و با رفتارای بد جاریش روبرو میشه😕بازم رفتارای بد زیاد داره ک طولانی میشه اگه بگم ....البته این خانوم فرار کرده و اومده خونه شوهرش و هیچی براش نگرفتن 😐خودش با پای خودش اومده و خیلی خیلی از نظر ما بی ادبه،شما نظرتون راجب این رفتاراش چیه،خواهرم کنارم نشسته و نظراتتون رو میخونه این تاپیکم ب خواست خواهرم زدم اوجلا😘
منم یه جاری دارم با مادرشوهرم زندگی میکنه خیلیم عقده ای هستش هم سن منم هست من تازه عروسی کردم اون دوتا بچه هم داره تو ۲۲ سالگی خیلیم حسودی میکنه منم عین چی بی محلش میکنم اونم سلام نمیده اصلا ۸ ماه سر این موضوع قهر بودیم بعد دیگه بیخیال شدم چون جاری بزرگتره فقط یه سلام علیک میکنم باهاش دیگه ام باهاش حرف نمیزنم
تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
واحالاگفته دستتونشورتوی ظرفشویی یااینک سرنوشتش اینجوربوده ک باپای خودش اومده لایق اینه ک بهش بگیدبی ادب البته فقط ایناییک گفتی دلیل بی ادبی نیست منم بدم میادکسی توظرفشویی دستاشوبشوزع پس روشویی واس چیه؟بعدم چون خونش مشترکه حق داشت نظربده
اینکه چجوری ازدواج کرده و چی براش خریدن و... به کسی ربط نداره . اگه کسی خوشش نمیاد تو خونش تو سینگ دست بشورید هم خوب نشورید ولی اگر بچه ها رو اذیت میکنه خواهرت میتونه بهش تذکر بده
خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهترخدااز هرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد