2777
2789
عنوان

عرق کردن بدن

138 بازدید | 12 پست

خانمها من دکتر برام قرص گلوکوفاژ(متفورمین) نوشته با دوز 100یکی بین نهار میخورم یکی بین شام، احساس میکنم از موقعی که اینا رو میخورم بدنم مرتب عرق میکنم و از تو احساس داغ بودن میکنم مخصوصا پشت موهامم خیس میشه، ایا بخاطر این قرصهاست؟ وقتی خوابم بیشتر عرق میکنم و موها خیس خیس میشن از عرق

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

نه ربطی نداره بنطرم 

من دو سال خوردم چیزی متوجه نشدم

تو نت بگرد شایدم عوارضش باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از خانوما میپرسی؟؟ خب زنگ بزن یه داروخونه ای از مسئول فنیش بپرس

گفتم شاید کسی خورده عزیز دلم و تجربشو داره، زنگ بزنم داروخونه جواب میدن؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
نه ربطی نداره بنطرم  من دو سال خوردم چیزی متوجه نشدم تو نت بگرد شایدم عوارضش باشه

ممنون گلم الان میبینم

نه ربطی نداره بنطرم  من دو سال خوردم چیزی متوجه نشدم تو نت بگرد شایدم عوارضش باشه

الان دیدم نوشته باعث تب و لرز، گرما و تعرق زیاد بشه! یعنی مشکلی نداره اینجور میشم

آره گلم سوال دارویی ور انیجا نپرس خطرناکه  زنگ بزن یه داروخونه ای بگو سوال دارویی دارم

چشم عزیزم الان میزنگم ممنونم

الان دیدم نوشته باعث تب و لرز، گرما و تعرق زیاد بشه! یعنی مشکلی نداره اینجور میشم

امکانشو داری با دکترت تماس بگیری ؟

فکر کنم  اینجور باشه باید قطع کنی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
امکانشو داری با دکترت تماس بگیری ؟ فکر کنم  اینجور باشه باید قطع کنی

بله میتونم ولی با سختی

بله میتونم ولی با سختی

تماس بگیر بگو 

چاقی؟؟

نه اصلا نه چاق نه لاغر

الانم می خوری قرصو یا قطع کردی؟