2777
2789

کوثر نرگس زینب طیبه طهورا حلما سارا یسنا 

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حلما

اسم قشنگیه ولی خیلی دیگه زیاد شده. آدم یاد جواد میفته.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
بین حلما و ثنا کدوم قشنگتره به نظرتون

ثنا به معنای حمد و ستایش/ سنا به معنی روشنایی 

قطعا ثنا/سنا، حلما خیلی تکراریه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
حلما خودم خیلی دوست دارم تو فامیل زیاد گذاشتند به نظرتون حورا قشنگه؟ 

من دوست داشتم اسم دخترمو بذارم ولی چند نفر بعد شنیدن مسخره کردن نذاشتم.

گذاشتم فاطمه‌ به نظرم فاطمه هر چقدر هم بگذره و تعدادش تو فک و فامیل زیاد باشه ولی بازم قشنگی و تازگی خودشو داره. حس خوبی به آدم میده.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸