نینی۹۹ مدیر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست سلام بچه ها تو این شرایط که موج دوم کروناشروع شده بنظرتون رفتن به زایشگاه بهتره یا زایمان تو خونه وآوردن ماما میشه راهنمایی کنیدزایمان اولمه معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1399/04/19 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی1378 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2792 عزیزم استرس نداشته باش درداتو تو خونه بکش برو بیمارستان. زایشگاه حساسه بهش رسیدگی میکنن نگران نباش.. چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶ . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰.. وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃 وزن هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻 وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪. هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰ 😃😃. وزن هدف۷۲😎 هیچوقت دیر نیست😃
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عزیزم استرس نداشته باش درداتو تو خونه بکش برو بیمارستان. زایشگاه حساسه بهش رسیدگی میکنن نگران نباش.. ... ممنون ازت باشه گلم توروخدا دعاکنی برام استرس دارم معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51827 تو۳۷هفته سونودادم وزنش اینقدربودنه دکترم گفت۳۸هفته بیاواسه معاینه خوبه نرماله نه درشته نه ریزدخمله؟خودت وزنت چقد بالا رفته؟
تیر_۱۹۸۸ عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 586 ایشاله بسلامتی دنیا بیاد طبیعی هستی یا سز؟؟ مردم میگویند درد کشیدن آدمی را شریف وپاک میکند این دروغ است درد کشیدن آدمی را بی رحم میکند
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 خوبه نرماله نه درشته نه ریز دخمله؟ خودت وزنت چقد بالا رفته؟ آره دختره خودم کم شده بود۲کیلو ازوزنم از۳۵هفته تاالان واسه همین هم ۳۶هفته سونودادم هم ۳۷هفته دکترم گفت مشکلی نداری داروی تیروییدمیخورم گف واسه همینه گفت وزن خودت و بچه هردوخوبه معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 ایشاله بسلامتی دنیا بیاد طبیعی هستی یا سز؟؟ مرسی گلم طبیعی میخوام انشاءالله زایمان کنم امید بخدا معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51827 آره دختره خودم کم شده بود۲کیلو ازوزنم از۳۵هفته تاالان واسه همین هم ۳۶هفته سونودادم هم ۳۷هفته دکترم گ ... کم کاری داشتی؟
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 کم کاری داشتی؟ آره با اینکه نرمال شده ولی بازم دکترم گفت دارو روباید تا پایان بارداری مصرف کنی نسبت به قبل حاملگیم۱۰کیلواضافه کرده بودم ۲کیلواش کم شد معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51827 آره با اینکه نرمال شده ولی بازم دکترم گفت دارو روباید تا پایان بارداری مصرف کنی نسبت به قبل حاملگیم۱ ... منم کم کاری داشتم تو بارداری اولم دیر متوجه شدم کلی وزنم بالا رفت بارداری ناخواسته بود
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 منم کم کاری داشتم تو بارداری اولم دیر متوجه شدم کلی وزنم بالا رفت بارداری ناخواسته بود آها...راستی معاینه لگنی چیه همون معاینه هس که میخوان ببینن دهانه رحم بازشده یانه یافرق میکنه معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51827 آها...راستی معاینه لگنی چیه همون معاینه هس که میخوان ببینن دهانه رحم بازشده یانه یافرق میکنه اره همونهچند سالته؟
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 اره همونه چند سالته؟ ۲۸ معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
آهو_26003 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 51827 ۲۸ دوس داشتی بیا تاپیک آخرم و عکس ببین و مایل بودی شما هم عکس بزار