2777
2789
عنوان

سوال خارج از بورس(درمورد ازدواج)

424 بازدید | 42 پست

دوستان سلام

یه فعالیت غیر بورسی هم داشته باشیم  

حالا من از شما میپرسم شما راهنماییم کنین یه بارم جاهامون عوض شه 

دوستان بنظر شما و برای شما چهره ی زیبای همسر چند درصد میتونه معیار تعیین کننده ای برای انتخاب باشه؟ چقد میتونه مهم باشه؟

تصور کنید شرایط ازدواجی برام فراهم شده که خیلی دودلم تنها دلیلشم ظاهر خانوم موردنظره که فاصله ی زیادی با خودم داره (وگرنه اخلاقش بسیار خوبه و خانواده ی خوبی داره)

میخوام ببینم برخلاف حرفایی که میگن آیا کسی هست که ظاهر زشت همسرش ب مرور براش عادی نشه یا حتی بعدا نتونه تحمل کنه؟

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر ملاک اصلی نیست اما باید دلت بشه ک نگاش کنی و دوستش داشته باشی بنظره من چهره هم مهمه اینک طرف قیافه نداشته باشه اما اخلاقش خوب باشه نه سطح متوسطی از زیبایی هم مهمه ازنظره من

🕯🐨🌱♻️

ببین تجربه من میگه ۵۰ درصد شما زیباترین زن دنیا رو هم بگیری بعد یه مدت عادی میشه حتی خدای نکرده ممکنه فکر کنی کس دیگه ای از همسر شما زیباتر هستن چیزی که میمونه معرفت و ایمان طرف هست سعی کن بفهمی طرف چقدر فداکار هست توی زندگی مهمترین چیز از خودگدشتگی هست چهره مهمه خیلی مهمه اما نه به اندازه اخلاق

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ظاهر هم مهمه، باید به دلت بشینه، خیلیا خوشگلن ولی به دل ادم نمی شینن.

در کل باید یه فرصت آشنایی باشه و عجله نکنی تا اخلاقاش دستت بیاد.

حالا شما بگو بنظرت روند اینده بورس چه جور میشه؟

مگه همه شاهزاده با چشمان آبی هستن که انتظار داشته باشن طرفشون هم حوری بهشتی با موهای کمون باشه!!!

ابروی کمون😒😄

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           

باید ببینید این اختلاف ظاهر تا چه حدی هستش و اگر میبینید خودتون ممکنه پس فردا توی فامیل یا بیرون کسی گفت همسرتون زیبا نیست از شنیدن این جمله ناراحت میشین و براتون خیلی اهمیت داره یا اینکه حتی خودتون حس خوشایندی به چهرشون ندارین پس بهتره از اول وارد این رابطه نشین تا اون خانوم هم آسیب نبینه

اگه ظارشو دوس نداری دختر مردمو بدبخت نکن ک بعدا بزنی تو سرش شاید بع چشم یکی دیگه زیبا بیاد  ...

ما هرچی خوب جواب همه رو میدیم دوستان انگار با من دعوا دارن  

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
مگه همه شاهزاده با چشمان آبی هستن که انتظار داشته باشن طرفشون هم حوری بهشتی با موهای کمون باشه!!!

نه شلوغش نکنید  

ظاهری که حداقل عادی باشه

سواله میخوام بدونم چقد مهمه