2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
علایم متفاوته. من پاهام درد میکرد. به سختی راه میرفتم.دردش جوری بود فکر میکردم رفتم بالای کوه و برگش ...

من پشت کمرم تیر میکشید ،بعد پای راستم ،بعد دستم ،بعد گوشم ،چشمام تار می‌شد تو بیداری انگار خواب بودم هوشیاری نداشتم ،تبم بالا بود ،سرفه و‌نفس تنگی ،خیلی روزهای سختی بود دیگه انقدر استرس بهم وارد شد تپش قلب گرفتم 

وای من یهو زیر گوشم تیر میکشه ناراحتم میترسم بمیرم حقم نبود واقغاااااااااااا میترسم

😅😅خدا نکنه. مثل زنداداشمی. اونم خیلی میترسه. من کرونا گرفتم اصلا بهشون نگفتم. میدونستم اون بفهمه سکته میکنه😅البته اون شهر دیگه ای است. ولی خیلی میترسه طفلی. راستی دارویی هست که خوردم و واقعا میدونم‌تو بهبودی من خیلی کمک کرد. داروی امام کاظم . تو نت سرچ کن طرز تهیه اش هم هست. الان چون هوا گرمه باید داروی امام‌کاظم تابستانه بخورید. این دارو ۳ تا گیاه است. باعث میشه سیستم دفاعی بدن قوی بشه. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خداروشکر 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣