2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
منم کرونا گرفتم الان روز ۲۱ است. دیگه خوب خوب شدم. میگم واقعا فقط نباید استرس داشت. کرونا اسمش ترسنا ...

خواهرم ۳ روزه خوب شد اما میترسم بخوابم بیدار شم علایمم زیاد شده باشع شما چه علایمی داشتین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرم ۳ روزه خوب شد اما میترسم بخوابم بیدار شم علایمم زیاد شده باشع شما چه علایمی داشتین

وای نترس دختر. من ۳ روز اول واقعا حالم بد بود.طوریکه روی پاهام نمیتونستم بایستم. ضعف شدید. بی حالی. بدن درد.‌حس بویایی و چشایی نداشتم تا ۹ روز اشتها هم نداشتم. ولی خدا را شکر از روز سوم دیگه بلند شدم .‌فقط همون حس بویایی و چشایی نداشتم و بی اشتها بودم. البته یکی دو شب هم سرفه های بدی اومد سراغم. ولی آبجوش و عسل و گلاب درست کردم و خوردم. کم کم بند اومد سرفه هام. بخور جوش شیرین هم چند بار انجام دادم. واقعا عالی بود.اصلا هم نترسیدم. حتی وقتی جواب مثبت شد. انگار که سرما خوردم حس بدی نداشتم. ترس بدترین چیزه .نترس و توصیه های پزشکها رو انجام بده. سوپ بخور. دمنوش های گرم بخور. خوب استراحت کن. اگه دکتر دارو داده سر ساعت مصرف کن. ان شاالله خوب میشی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
وای نترس دختر. من ۳ روز اول واقعا حالم بد بود.طوریکه روی پاهام نمیتونستم بایستم. ضعف شدید. بی حالی. ...

عزیزم بدن دردت چه‌ جوری بود واسه من دایمی نیست یهو دستم تیر میکشه قطع میشه یهو مچ پام یهو پشت کمرم درد میگره من خوبم میتونم راه برم و کارامو‌کنم گشنمم میشه چشم راستم و قسمت راست سرم درد میکنه البتع فکر کنم روز دوم یا اولم 

عزیزم بدن دردت چه‌ جوری بود واسه من دایمی نیست یهو دستم تیر میکشه قطع میشه یهو مچ پام یهو پشت کمرم د ...

علایم متفاوته. من پاهام درد میکرد. به سختی راه میرفتم.دردش جوری بود فکر میکردم رفتم بالای کوه و برگشتم😅😅در حالیکه همش تو خونه بودم.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
علایم متفاوته. من پاهام درد میکرد. به سختی راه میرفتم.دردش جوری بود فکر میکردم رفتم بالای کوه و برگش ...

وای من یهو زیر گوشم تیر میکشه ناراحتم میترسم بمیرم حقم نبود واقغاااااااااااا میترسم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز