برادرم دل پیچه شدید داره،صبح سرم وصل کرد خوب شد الان از درد به خودش میپیچه،میگه دکتر گفت مشکل گوارشی ،نمیدونم بنظرتون خدای نکرده کروناست؟مراسم خاکسپاری هم رفته بود بدون ماسک
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خواهرم ۳ روزه خوب شد اما میترسم بخوابم بیدار شم علایمم زیاد شده باشع شما چه علایمی داشتین
وای نترس دختر. من ۳ روز اول واقعا حالم بد بود.طوریکه روی پاهام نمیتونستم بایستم. ضعف شدید. بی حالی. بدن درد.حس بویایی و چشایی نداشتم تا ۹ روز اشتها هم نداشتم. ولی خدا را شکر از روز سوم دیگه بلند شدم .فقط همون حس بویایی و چشایی نداشتم و بی اشتها بودم. البته یکی دو شب هم سرفه های بدی اومد سراغم. ولی آبجوش و عسل و گلاب درست کردم و خوردم. کم کم بند اومد سرفه هام. بخور جوش شیرین هم چند بار انجام دادم. واقعا عالی بود.اصلا هم نترسیدم. حتی وقتی جواب مثبت شد. انگار که سرما خوردم حس بدی نداشتم. ترس بدترین چیزه .نترس و توصیه های پزشکها رو انجام بده. سوپ بخور. دمنوش های گرم بخور. خوب استراحت کن. اگه دکتر دارو داده سر ساعت مصرف کن. ان شاالله خوب میشی
وای نترس دختر. من ۳ روز اول واقعا حالم بد بود.طوریکه روی پاهام نمیتونستم بایستم. ضعف شدید. بی حالی. ...
عزیزم بدن دردت چه جوری بود واسه من دایمی نیست یهو دستم تیر میکشه قطع میشه یهو مچ پام یهو پشت کمرم درد میگره من خوبم میتونم راه برم و کاراموکنم گشنمم میشه چشم راستم و قسمت راست سرم درد میکنه البتع فکر کنم روز دوم یا اولم